Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

«Έφαγα πόρτα και της είπα...» - Κόλαφος ο Νίκος Χατζηνικολάου για το γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη

Έτσι... ερωτεύτηκαν παράφορα

15 Αυγούστου 2022 14:11
«Έφαγα πόρτα και της είπα...» - Κόλαφος ο Νίκος Χατζηνικολάου για το γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Κρίστη Τσολακάκη, με το ζευγάρι να έχει σήμερα τρία παιδιά μαζί και να μην κρύβει την χαρά του με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Εύας.

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, που πέρασε από σημαντικά προβλήματα υγείας στο παρελθόν, μίλησε για τον τρόπο γνωριμίας του με την αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη. Η ίδια όπως ανέφερε έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση και εκείνος είχε μιλήσει δύο φορές μαζί της, θέλοντας να κλείσει συνέντευξη με την γνωστή τραγουδίστρια.

Έτσι γνωρίστηκαν και... ερωτεύτηκαν

«Και τις δύο φορές έφαγα πόρτα. Της είπα λοιπόν να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε το θέμα και πραγματικά ήθελα να της πετάξω πάνω της τον καφέ», ανέφερε αρχικά.

Ο έρωτάς τους ωστόσο ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου ήρθε αιφνιδιαστικά και μέσα σε αυτοκίνητο, όπως είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του, «Ενώπιος Ενωπίω», «Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία, ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share