Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

Πυρ και μανία ο Αλέξης Κούγιας στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Αν είμαι εγώ η ντροπή της…» (Video)

Τι συνέβη;

14 Αυγούστου 2022 14:26
Πυρ και μανία ο Αλέξης Κούγιας στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Αν είμαι εγώ η ντροπή της…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε εμφανισεί πριν καιρό ο Αλέξης Κούγιας με την ιδιότητα του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη στην υπόθεση της δίωξης που του ασκήθηκε για βιασμό κατά συρροήν.

Ο γνωστός ποινικολόγος επανέλαβε τους λόγους που τον οδήγησαν να αναλάβει μία τέτοιου είδους ευαίσθητη υπόθεση, ωστόσο, στην αρχή εξέφρασε την ενόχλησή του προς τον δημοσιογράφο με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε νωρίτερα με αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου που τον χαρακτήριζαν ως την «ντροπή της δικηγορίας».

Δείτε επίσης: «Στήλη άλατος» ο Νίκος Χατζηνικολάου: Στενός του συνεργάτης τον εγκατέλειψε και έβαλε πλώρη για Open!

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με υποδεχόσασταν εδώ με δύο ανώνυμες αναρτήσεις που υποστηρίζουν ότι είμαι η ντροπή της νομικής επιστήμης και θα ήθελα να γνωρίζω ποιοι είναι αυτοί οι τόσο αξιόπιστοι που αναδεικνύετε ως κριτές της δικής μου διαδρομής και της απόφασής μου να υπερασπιστώ τον κύριο Λιγνάδη. Αν εγώ είμαι η ντροπή της νομικής, ποιος είναι αυτός που με κρίνει;».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε πως αφενός οι αναρτήσεις αφορούν δημόσιο υλικό ενώ στο ρεπορτάζ συμπεριλαμβανόταν τόσο η δική του απάντηση όσο και του γιου του.

Παρ΄όλα αυτά, ο ποινικολόγος δεν έδωσε τέλος στο συμβάν προκαλώντας την «έκρηξη» του συνομιλητή του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share