Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πτωχευμένος ο Γιώργος Μαρίνος: Ο λόγος της εξαφάνισης και η οικονομική κατάστασή του

Η εξήγηση για την απόσυρσή του

15 Αυγούστου 2022 12:08
Πτωχευμένος ο Γιώργος Μαρίνος: Ο λόγος της εξαφάνισης και η οικονομική κατάστασή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποφασίσει εδώ και πολλά χρόνια να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο να έχει αποσυρθεί σε ένα μέρος, που ελάχιστοι γνωρίζουν, αλλά διαβεβαιώνουν πως ο ηθοποιός και παρουσιαστής είναι καλά.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του και το σοκ που υπέστη από τη ληστεία που έγινε στην κατοικία του, αποφάσισε να το πουλήσει και να μείνει στο κέντρο. Συγχρόνως σταμάτησε να γράφει και την αυτοβιογραφία του, που με τόσο ενθουσιασμό είχε ξεκινήσει πριν από λίγο καιρό.

Στο περιοδικό People παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Φόνσου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο Σπίτι του Ηθοποιού, εξηγώντας και ο ίδιος το λόγο που εξαφανίστηκε.

Η αλήθεια για τη σημερινή κατάσταση του σόουμαν

«Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι’ αυτό, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά. Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ». Η ηθοποιός ομολογεί πως δεν ήταν φίλη με τον Μαρίνο πριν από την περιπέτεια με την υγεία του. «Ούτε που γνωριζόμασταν. Μάλιστα, στην αρχή μιλήσαμε στον πληθυντικό. Εγώ τον πλησίασα γιατί θέλησα να του συμπαρασταθώ. Έμεινε δύο μήνες στο Σπίτι και είχε την ευκαιρία να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Μετά πήγε σε έναν υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας και έμεινε ένα διάστημα γιατί είχε ανάγκη από ψυχολόγο».

Αναφορικά με την κατάστασή του και όπως εξηγεί η Άννα Φόνσου, «ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς μιλάμε συχνά. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω και μέσω του People, γιατί μου έστειλε όλα τα ρούχα που φορούσε στις πίστες και στο θέατρο για να τα τοποθετήσουμε στο βεστιάριο που φτιάχνουμε στο Σπίτι. Φυσικά θα τα βάλουμε σε εξέχουσα θέση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share