Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δεν κοίταξα πίσω...» - «Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Μαρίνος για το λόγο που εξαφανίστηκε

Τι είχε πει... προφητικά;

29 Ιουλίου 2022 14:09
«Δεν κοίταξα πίσω...» - «Έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Μαρίνος για το λόγο που εξαφανίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και πολλά χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα φώτα, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για το λόγο, που αυτό έχει γίνει, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει αρχίσει και νωρίτερα να απομακρύνεται, δίνοντας μια εξήγηση στις τότε συνεντεύξεις.

«Αποφάσισα να φύγω από το επάγγελμα, όταν έπρεπε» λέει, ενώ όταν αναφέρουμε ότι ήταν πάνω στις δόξες του, μας απαντάει: «Έτσι πρέπει, να φεύγουμε πάνω στις δόξες μας και να μην κοιτάμε πίσω». Όταν τον ρωτάμε πώς κυλάει η ζωή του, απαντάει «πάρα πολύ ήρεμα. Μα πάρα πολύ, όσο δεν φαντάζεσαι».

Η ληστεία που τον καταρράκωσε

Μετά τη ληστεία που έγινε πριν από αρκετούς μήνες, ο ίδιος αποφάσισε να φύγει από το κτήμα της Νέας Μάκρης, να το πουλήσει και να αγοράσει ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όπως μας είχε πει ο ίδιος πριν από μερικές εβδομάδες, δεν άντεξε να το κάνει, γιατί έζησε εκεί μια ολόκληρη ζωή.

Αφορμή για τα παραπάνω στα οποία απάντησε ο σπουδαίος σόουμαν στο τηλεφώνημά μας, στάθηκε μια σπάνια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2001 στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» όπου εκεί γίνεται λεπτομερείς αναφορά στα σημαντικότερα σημεία της πολυτάραχης ζωής του, τα οποία ο ίδιος θα τα μεταφέρει και στην αυτοβιογραφία του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share