Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Το ζήτησε λίγο πριν πεθάνει: Η κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας Γκερέκου

Τις συγκίνησε αφήνοντας την τελευταία πνοή του...

15 Αυγούστου 2022 09:10
Το ζήτησε λίγο πριν πεθάνει: Η κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε διαχρονικά ένα μεγάλο είδωλο του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο, «σφραγίζοντας» μια ολόκληρη σπουδαία εποχή πίσω του με τον χαμό του.

Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Η επιθυμία του Βοσκόπουλου και η... παρεξήγηση για την κηδεία

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη, με την ίδια πάντως να προκαλεί αίσθηση μιλώντας για τη μητέρα της.

Παράλληλα, η Άντζελα Γκερέκου μετά την κηδεία του τραγουδιστή θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας. «Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share