Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ντόρος» με την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου: «Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ...»

Τι εξομολογήθηκε;

13 Αυγούστου 2022 19:47
«Ντόρος» με την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου: «Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου είχε μιλήσει πριν καιρό στη Νάντια Κοντογεώργη και στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

Σε αυτή την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Δείτε επίσης: Πολύ πριν από Γκερέκου, Λάσκαρη και Μαρινέλλα: Η σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με κορυφαία ηθοποιό που κανείς δε θυμάται (photo)

Επίσης, εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και την φωνητική, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια.

Τόλης και Μαρία Βοσκοπούλου

«Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου.

Όσον αφορά για το βάρος που φέρει το όνομα των γονιών της, η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω».

«Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, όχι θέατρο. Πιστεύω πως βοηθάει να έχεις και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική και θα ήθελα στο μέλλον να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν» τόνισε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Βοσκοπούλου.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share