Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Χαρούλας Αλεξίου: «Θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ...» (Video)

Τι αποκάλυψε;

14 Αυγούστου 2022 16:36
«Βόμβα» Χαρούλας Αλεξίου: «Θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα είχε κάνει η εκπομπή «Έλα και θα δεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη στο Mega. Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές της εκπομπής ήταν η παρουσία της Χαρούλας Αλεξίου.

Ο Θοδωρής Αθερίδης εκμυστηρεύτηκε την πρώτη φορά που είδε ζωντανά τους δύο τραγουδιστές και μάλιστα θυμήθηκε ότι είχε πάρει και αυτόγραφο.

Δείτε επίσης: «Ξεκίνησα πιτσιρίκα, έζησα μια...» - Η άγνωστη σχέση της Χαρούλας Αλεξίου με τον Βασίλη Τσιτσάνη

χαρούλα αλεξίου

Στη «Θεσσαλονικιά» τραγουδούσαν ο Νταλάρας και η Αλεξίου μαζί με την Άννα Βίσση και ο ίδιος πίστευε ότι είχαν ερωτική σχέση. Ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε ότι ο πατέρας του εργαζόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί.

«Ήμασταν και παραμένουμε» είπε αστειευόμενος ο Γιώργος Νταλάρας.

Η Χαρούλα μοιράστηκε μια ανάμνηση που της έφερε έναν λυγμό για αυτό που τη συνέδεε με τον μεγάλο συνθέτη.

«Θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Η μαμά μου καθάριζε του Καλδάρα. Έφυγα μια μέρα από το σχολείο και πήγα στους Θρακομακεδόνες να κάνω πρόβα για την Μικρά Ασία. Καταλαβαίνεις πώς ένιωσα; Η μαμά μου δούλευε στο σπίτι σας και εγώ έκανα ακρόαση με το ‘Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι’ και ήταν εκεί ο Απόστολος στην ακρόαση. Και άνοιξε η πόρτα να τραγουδήσω στην Μικρά Ασία και ήταν ο Απόστολος Καλδάρας. Το λέω και θέλω να κλάψω» θυμήθηκε φανερά συγκινημένη η Χαρούλα Αλεξίου.

Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: «Ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου, όταν...»

Σε εκδήλωση της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια η Χάρις Αλεξίου και είχε μοιραστεί με το κοινό τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού. Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό «People» η Χάρις Αλεξίου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και για όσα την έκανε να σκεφτεί αυτή η φάση της ζωής της.

«Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού», δήλωσε η ερμηνεύτρια, ενώ παρότρυνε όσες γυναίκες έχουν περάσει το ίδιο να συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά: «Να βγουν από τον πολύ στενό κόσμο τους και να συνεχίσουν τη ζωή τους, ως μητέρες, σύζυγοι, φίλες, εργαζόμενες. (…) Χρειαζόμαστε στήριξη και να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν σταματάει εκεί».

Δείτε επίσης: Χάρις Αλεξίου: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Μάνο (photos)

 Χάρις Αλεξίου

«Με την ανακοίνωση της νόσου το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπεις τη ζωή σου από την αρχή και τα ερωτήματα του τύπου ”Γιατί σε εμένα;”, ”Τι δεν έκανα καλά;”, ”Γιατί το επέτρεψα να συμβεί;” απασχολούν το μυαλό σου. Γινόμαστε εγωκεντρικές, κλεινόμαστε στον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και οι άλλοι άνθρωποι νοσούν». Στη συνέχεια η Χάρις Αλεξίου τόνισε πως η πρόληψη σώζει: «Ήμουν τυχερή γιατί τον πρόλαβα», λέει και συνεχίζει: «Κάνοντας τη μαστογραφία μου, όπως κάθε χρόνο, το διαπίστωσα. Η πρόληψη με έσωσε».

Τι ήταν αυτό που πήρε η Χάρις Αλεξίου μετά από αυτό την περιπέτεια:«Αυτό που παίρνεις από ένα τέτοιο γεγονός είναι η ταπείνωση, γιατί δεν πιστεύεις ότι θα το πάθεις κι εσύ. Όταν, λοιπόν, χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, βλέπεις ότι είσαι κι εσύ μια καρδούλα που έχει ανάγκη από φροντίδα. Αν, όμως, έχεις τον τίτλο του δυνατού… Σκεφτείτε πως, όταν χειρουργήθηκα στο μαστό, καταδέχτηκα να αναβάλω την πρεμιέρα μου μόνο για μια εβδομάδα. Το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να με πάρουν αγκαλιά και να πενθήσω. Αλλά είπα ”όχι, δεν θα το αφήσω να με νικήσει, θα του δείξω εγώ!”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share