Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

«Ξεκίνησα πιτσιρίκα, έζησα μια...» - Η άγνωστη σχέση της Χαρούλας Αλεξίου με τον Βασίλη Τσιτσάνη

Η σπάνια φωτογραφία τους

13 Αυγούστου 2022 18:44
«Ξεκίνησα πιτσιρίκα, έζησα μια...» - Η άγνωστη σχέση της Χαρούλας Αλεξίου με τον Βασίλη Τσιτσάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία φωτογραφία της Χάρις Αλεξίου με τον Βασίλη Τσιτσάνη δημοσίευσε στο ρετρό προφίλ «Elena's diary» στο Instagram, η Έλενα Λυμπέρη. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί σε νεαρή ηλικία και είχαν μία στενή σχέση που βασιζόταν στον αμοιβαίο θαυμασμό που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Χάρις Αλεξίου: «Ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου, όταν...»

Οταν το 1983 σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στην ΕΡΤ2, ο συνθέτης ρωτήθηκε γιατί έπρεπε η Χάρις Αλεξίου να ερμηνεύσει το «Αργοσβήνεις μόνη», απάντησε: «Γιατί τα πονάει τα τραγούδια η Χάρις, ένα ωραίο τραγούδι θα το θεοποιήσει».

Η ανάρτηση στο Instagram:

«Η Χάρις Αλεξίου με τον Βασίλη Τσιτσάνη με τον οποίο συνεργάστηκε σε νεαρή ηλικία. “Ξεκίνησα πιτσιρίκα, έζησα μια από τις καλύτερες εποχές του ελληνικού τραγουδιού, είχα την τύχη να συναντηθώ με πολύ σπουδαίους συνθέτες και το ένα έφερνε το άλλο. Δεν υπήρχε περιθώριο να κοιτάξω αλλού” έχει πει η Χαρούλα Αλεξίου σε συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια. “Μου έδινε τόση χαρά αυτό που ζούσα: Μεγάλωσα μέσα στο τραγούδι, ταξίδεψα, γύρισα όλο τον κόσμο, έζησα την αγάπη. Δεν ξέρω αν τα ζήτησα όλα από τη ζωή μου. Ξέρω ότι πολέμησα από πιτσιρίκι, ότι έζησα τον εαυτό μου. Ήμουν φιλόδοξο παιδί και δεν αρκούμουν σε αυτά που μου έδινε το σπίτι μου. Ξέρω πως όταν ο αδελφός μου έκανε δώρο μια κιθάρα κι άρχισα να κάνω μαθήματα – ενώ την ίδια ώρα ήμουν σπουδάστρια στη σχολή οικοκυρικής – ήθελα να πάω παρακάτω. Φιλοδοξία δεν είναι αυτό; Είμαι χορτάτη λοιπόν-ντρέπομαι να πω ότι δεν είμαι. Αλλά θέλω κι άλλο…”».

View this post on Instagram

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share