Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χάρις Αλεξίου: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Μάνο (photos)

Παραμένουν πολύ αγαπημένοι

1 Αυγούστου 2022 15:44
Χάρις Αλεξίου: Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της Μάνο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες.

Ωστόσο η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι με πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού ο γιος της Χάρις Αλεξίου! Ένα βήμα από τον γάμο

Η προσωπική ζωή και ο γιος της Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου έχει παντρευτεί δύο φορές, ενώ με τον πρώτο της σύζυγο Αχιλλέα Θεοφίλου, υιοθέτησαν τον γιο τους Μάνο, στον οποίο έχουν μεγάλη αδυναμία.

αχιλλέας θεοφίλου χάρις αλεξίου μάνος

Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να ονομάσει τον γιο της έτσι από τον πολύ καλό της φίλο και συνάδελφο, Μάνο Λοΐζο.

"Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά" έχει πει για τον γιο της.

Ο Μάνος Θεοφίλου είναι σήμερα 37 ετών και είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας, ενώ τον βρήκαμε να ποζάρει στο Instagram αγκαλιά με την μητέρα του.

αχιλλέας θεοφίλου χάρις αλεξίου

«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο» δήλωσε η γνωστή ερμηνεύτρια, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Καμαρώνω το παιδί μου και βέβαια επειδή είναι απολύτως ένα φυσιολογικό παιδί, είχε κι’ αυτό τα πάνω του και τα κάτω του όπως όλα τα παιδιά σε όλο τον πλανήτη… Και την εφηβεία του πέρασε… και τα σχολικά».

Να σημειωθεί πως η Χάρις Αλεξίου υπήρξε παντρεμένη και με τον μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share