Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η σπόντα του Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος...»

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»

12 Αυγούστου 2022 14:00
Η σπόντα του Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικούς μήνες και λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε μπει στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κλήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου να δώσουν οριστικό τέλος στην παρεξήγησή τους.

Δείτε επίσης: «Ξέφυγε από τα όρια...» - «Κάρφωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει «τόσα σου σέρνει κι εσύ τον κάλεσες. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ουγγαρέζος χρηστίδου

Η σπόντα του Ουγγαρέζου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στην παρουσιάστρια: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και δεν υπήρχε περίπτωση επίσης, να λύσω οτιδήποτε στον αέρα. Οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Τα «έχωσε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αναίσθητη ήταν πάντα!»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ταξιδέψει πριν καιρό με τον αγαπημένο της στο εξωτερικό και μας το είχε δείξει στο instagram, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια μιας και βρισκόμασταν εκείνη την εποχή σε καραντίνα.

Δείτε επίσης: Έτοιμη για μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (photo)

Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας γι’ αυτή της την κίνηση.

«Και πριν τον έρωτα ήταν και πάλι αναίσθητη. Ο έρωτας έκανε αναίσθητη τη Σπυροπούλου; Αναίσθητη ήταν πάντα! […] Άλλο κρυφά, άλλο διακριτικά. Δεν είπαμε να κρυφτεί, είπαμε να μην τα φωνάζει όταν ο άλλος δεν μπορεί να πάει μέχρι απέναντι χωρίς να στείλει μήνυμα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share