Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξέφυγε από τα όρια...» - «Κάρφωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης

Το σχόλιο του τραγουδιστή για τον χωρισμό

8 Αυγούστου 2022 09:57
«Ξέφυγε από τα όρια...» - «Κάρφωσε» τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο ο Θοδωρής Μαραντίνης
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δε μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, αλλά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν μίλησε για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου σε μια συνέντευξη στον Fipster.

Ο frontman των Onirama απάντησε σε κάθε ερώτηση, μεταξύ των οποίων και για τη σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου και την υπερέκθεση της σχέσης τους, που ξεπέρασε τα όριά του και επισκίασε την καριέρα του, όπως πιστεύει ο ίδιος, με την παρουσιάστρια πάντως να είναι στα καλύτερά της.

Το σχόλιο του Μαραντίνη για το διαζύγιο

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share