Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έτοιμη για μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (photo)

Ξέγνοιαστες στιγμές για την παρουσιάστρια

1 Αυγούστου 2022 16:47
Έτοιμη για μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αδιαφορώντας όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει tour στα ελληνικά νησιά μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό, ενισχύοντας τις φήμες που τη θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Το πρωί της Δευτέρας, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι από τις διακοπές της στην Ίο, για να υποδεχτεί τον Αύγουστο.

«Γεια σου αγαπημένε Αύγουστε» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησης, με τους followers της να αναρωτιούνται αν τελικά είναι έγκυος ή όχι.

Μαζί του ξεπέρασε τον χωρισμό με τον Κοντομηνά: Ο κούκλος μελαχρινός που είχε σχέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (photo)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, μιας και είναι έγκυος στο παιδί του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με το ζευγάρι να είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, έχοντας περάσει από αρκετές σχέσεις προηγουμένως στις ζωές τους και βρίσκοντας ο ένας το έτερον ήμισυ στον άλλο.

Οι δυο τους πρόκειται να γίνουν γονείς και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων. Οι δύο ερωτευμένοι, που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Σύμφωνα με τη Real News, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο, ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδιά τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότατα μαζί με τη βάφτιση. Στην παρούσα φάση, αυτό που θέλουν είναι η επισημοποίηση να γίνει με απλό και λιτό τρόπο, χωρίς άγχος, προκειμένου να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια η μέλλουσα μητέρα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν θα αναλάβει κάποιο project την επόμενη σεζόν, κάτι που είναι μάλλον λογικό, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη. Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να απέχει του χρόνου από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί στην οικογένειά της και στην αναδιαμόρφωση του σπιτιού, όπου μένει με τον σύντροφό της, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί πλέον τρεις.

Ο μελαχρινός πριν από τον Σταθοκωστόπουλο

Αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό με τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε μια σχέση που πάντως δεν είχαν παραδεχθεί, η Σπυροπούλου δεν φαινόταν να έχει σχέση, ώσπου έμοιαζε τελικά να είναι ξανά ερωτευμένη με έναν νέο, ωραίο, μελαχρινό άνδρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη σε βραδινή της έξοδο στο Κέντρο Αθηνών με τον αγαπημένο της, όπου απολάμβαναν το πρόγραμμα πίνοντας σαμπάνια. Η σχέση, πάντως, δεν ευδοκίμησε για πολύ καιρό, για να προκύψει μετά ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχέση μελαχρινός

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share