Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο βίντεο από τις διακοπές της

Δεν πάει ο νους σας με ποια κατέφθασε στην Άνδρο

6 Αυγούστου 2022 09:39
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο βίντεο από τις διακοπές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη σχεδόν μια εβδομάδα με το φινάλε της εκπομπής της, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο. Εκεί η Ελένη κάθε καλοκαίρι περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, ενώ συχνά φιλοξενεί αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και συνεργάτες της, πρώην και νυν. Ένα από αυτά αποκαλύφθηκε πρόσφατα μέσα από ένα βίντεο που τώρα είδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο – έκπληξη καθώς δεν αναφερόμαστε σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας της, αλλά στη συνεργάτιδα της, Άννα Μαρία Μπαρού. Ενώ, αυτός είναι ο λόγος που πήρε το μέρος του Γιάννη Λάτσιου στο διαζύγιο με τη Μενεγάκη ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Το βίντεο ανέβηκε σε μια από τις fun pages της Ελένης Μενεγάκη και τη βλέπουμε μέσα στο καράβι της γραμμής να καλωσορίζει την Άννα Μαρία Μπαρού στο νησί και να λέει: «Φτάσαμε… και ποιον έχω μαζί μου; Γιατί κι εμείς τη χρειαζόμαστε!».

Δείτε το βίντεο από τη σελίδα elenimenegaki__fan στo Instagram:

Οι δυο γυναίκες έχουν εξαιρετική σχέση και μέσα από την εκπομπή της Ελένης έχουμε δει τις απίθανες ιδέες της Άννας Μαρίας, οι οποίες κάθε φορά ξετρελαίνουν την παρουσιάστρια.

«Όταν αποφάσισα να κλείσω την εταιρεία με τα events και έμεινα ένα χρόνο χωρίς εργασία, άρχισα να καταπιέζομαι σημαντικά και να ψάχνω διεξόδους για να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι, τηλεφώνησα στην Ελένη και της πρότεινα να συμμετέχω στην εκπομπή της με ιδέες μαγειρικής και art de la table.

Σκοπός μου ήταν να μάθω στην κάθε γυναίκα να είναι σωστή οικοδέσποινα και να δημιουργεί όμορφα τραπέζια με απλό και οικονομικό τρόπο. Της Ελένης της άρεσε η ιδέα και έτσι ξεκίνησαν όλα», έχει δηλώσει η Άννα Μαρία Μπαρού σε συνέντευξή της.

Δεν γνωρίζουμε αν το βίντεο είναι από τις φετινές διακοπές της Ελένης, το σίγουρο πάντως είναι πως οι δυο γυναίκες έχουν περάσει μαζί μέρος των κοινών τους διακοπών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share