Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απώλεια που «γονάτισε» τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Έκλαιγε ασταμάτητα...»

Τι συνέβη;

31 Ιουλίου 2022 14:26
Η απώλεια που «γονάτισε» τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Έκλαιγε ασταμάτητα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ασημάκης έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και στη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για την απώλεια που είχε και πόσο πολύ στενοχωρήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε επίσης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι είναι σήμερα η εξαφανισμένη Σοφία Αλιμπέρτη - Ζει μόνιμα στην Πάρο απομονωμένη! (ΦΩΤΟ)

Ποια ήταν αυτή η απώλεια που νιώσατε ότι δεν μπορούσατε να την διαχειριστείτε;

Ο χαμός της μητέρας μου, που έγινε νωρίς από καρκίνο. Ταλαιπωρήθηκε μια πενταετία και ήμουν δίπλα της κάθε λεπτό. Ήταν το στήριγμά μου. Σε όλες μου τις επιλογές ήταν μαζί μου. Ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο αποσύρθηκα από την τηλεόραση, γιατί πέθανε το πρωί στο σπίτι στις εφτά και στις έντεκα είχα γύρισμα για τη σειρά «Ιδιαιτέρα για κλάματα». Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, με ζόρισε. Θέλω να σου πω ότι η Σοφία Αλιμπέρτη την οποία αγαπάω πάρα πολύ, έκλαιγε ασταμάτητα, δεν μπορούσε να παίξει όταν με κοιτούσε στα μάτια. Και μετά την κηδεία της μητέρας μου, είχα αμέσως γύρισμα. Ένιωσα και ασέβεια προς τη μάνα μου. Έλεγα θυμάμαι, τι κάνω τώρα εδώ; Κωμωδία; Ίσως βέβαια χαιρόταν που με έβλεπε να παίζω, αλλά εγώ ένιωθα πολύ άσχημα. Έχουν περάσει είκοσι χρόνια και μου λείπει το ίδιο και περισσότερο.

νίκος ασημάκης

Δύσκολη στιγμή…

Πολύ, ναι. Και μια άλλη ήταν που έπαθα μια τεράστια οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκα, δεν ντρέπομαι να το πω, να μαζεύω μέχρι και χόρτα και τα πήγαινα σε έναν μανάβη για να πάρω τα βασικά. Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω να φάω. Κι εγώ κι ο συνέταιρός μου, για έναν χρόνο περάσαμε τραγικά. Ωστόσο ευχαριστώ τον Θεό που μου το έστειλε κι αυτό, γιατί εκτίμησα τα πιο μικρά πράγματα και ευτυχώς ξανά στήθηκα στα πόδια μου.



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share