Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και τεράστια πισίνα: Αυτό είναι το μαγικό εξοχικό της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου μόλις μία ώρα από την Αθήνα (photos)

Σε κάνει... να χαζεύεις

31 Ιουλίου 2022 13:40
Με θέα το απέραντο γαλάζιο και τεράστια πισίνα: Αυτό είναι το μαγικό εξοχικό της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου μόλις μία ώρα από την Αθήνα (photos)
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας αυτή την περίοδο, επιλέγοντας έναν πιο μακρινό ελληνικό προορισμό για τις διακοπές τους, αν και έχουν τη δυνατότητα για πιο κοντινές αποδράσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το εξοχικό στην Εύβοια που σε κάνει... να χαζεύεις

Ανάμεσα στις διάφορες δημοσιεύσεις της, η ίδια μας είχε δείξει παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι από το σπίτι της στη Χαλκίδα, καθώς και την τεράστια πισίνα της.

Στεφανίδου Ευαγγελάτος εξοχικό πισίνα

Στεφανίδου Ευαγγελάτος εξοχικό θέα

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που είχε μοιραστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις, τα Σαββατοκύριακα ή ορισμένες αργίες.

Στεφανίδου Ευαγγελάτος εξοχικό βεράντα

Μάλιστα, στον ελεύθερο χρόνο της, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει λαχταριστά φαγητά για την οικογένεια, βλέποντας το απέραντο γαλάζιο.

Στεφανίδου Ευαγγελάτος εξοχικό κήπος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share