Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα με «βαριά» κληρονομιά πριν από την Κοσιώνη: Η άγνωστη σχέση της μητέρας του εκτός γάμου παιδιού του Κώστα Μπακογιάννη με πρώην πρωθυπουργό

Κι όμως κουβαλά μεγάλο όνομα...

28 Ιουλίου 2022 11:30
Γυναίκα με «βαριά» κληρονομιά πριν από την Κοσιώνη: Η άγνωστη σχέση της μητέρας του εκτός γάμου παιδιού του Κώστα Μπακογιάννη με πρώην πρωθυπουργό
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι σήμερα πανευτυχής στο γάμο του με τη Σία Κοσιώνη, με την οποία έχει κι ένα παιδί, το Δήμο, αν και νωρίτερα είχε αποκτήσει τρία, το ένα εκ των οποίων εκτός γάμου.

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό από τη νόμιμη σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει δύο παιδιά, έμπλεξε σε μια άλλη ιστορία, σε μια σχέση, καρπός της οποία είναι ένα ακόμη παιδί, προτού γνωρίσει τη δημοσιογράφο με... επεισοδιακό τρόπο. Ένα κοριτσάκι το οποίο τώρα είναι μόλις 11 μηνών.

Πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί, το ζευγάρι χώρισε. Ο κ. Μπακογιάννης θέλησε να αναγνωρίσει το παιδί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά όπως πίστευε.

Οι απαιτήσεις της μητέρας και η σχέση της με ιστορικό πολιτικό

Η μητέρα του παιδιού, που καθόλου ευχάριστα δεν δέχθηκε την απόφαση του χωρισμού τους, απαίτησε μια ιδιαίτερα υψηλή διατροφή για να δεχθεί να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ανάμεσα στους δύο.

Εκεί ακριβώς ξεκίνησε η δικαστική περιπέτεια των δύο πλευρών. Η μητέρα κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να της επιδικαστεί το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενη την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας Μητσοτάκη.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα είναι πολιτικό πρόσωπο. Στα μέσα ενημέρωσης έχει ήδη διαρρεύσει το όνομά της.

Πρόκειται για την Μαίη Ζαννή, η οποία είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός. Θεωρείται ότι έχει οικονομική επιφάνεια, χαίρει ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής και αντιμετωπίζεται ως καλή επαγγελματίας και ικανό πολιτικό στέλεχος.

Έχει θητεύσει ως σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργαζόταν στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share