Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Ίδια η Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου

Ομορφαίνει κι άλλο όσο περνούν τα χρόνια

27 Ιουνίου 2022 22:20
Ίδια η Κρίστη Τσολακάκη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, που έχει αποφέρει τρία παιδιά εκτός του γιου του δημοσιογράφου από τον πρώτο γάμο με την Έλενα Κατρίτση και η κόρη τους είναι πραγματικά υπέροχη, ίδια η μητέρα της.

Η Εύα είναι η κόρη που έχει αποκτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, το μόνο κορίτσι της οικογένειας, που έχει 3 μεγαλύτερους αδερφούς.

Έτσι είναι σήμερα η κόρη τους

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε πατέρας για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια όταν απέκτησε τον γιο του, Παναγιώτη, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση. Ακολούθησαν ο Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος από τον γάμο του με τη νυν σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη και βεβαίως ο υπέροχος «Βενιαμίν» της οικογένειάς, η Εύα.

«Νέος έρωτας! Εύα και Μόλυ», έγραψε στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοσιογράφος, όταν είχαν αποκτήσει τη Μόλυ, το νέο τους σκυλάκι. Η κόρη του έχει μεγαλώσει πολύ και τα ξανθά μαλλιά και το χαμόγελό της, θυμίζουν τη μητέρα της, Κρίστυ Τσολακάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share