Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Στη φόρα τα συμβόλαια των συνεργατών της! Η on air μπηχτή λίγο πριν το τέλος της εκπομπής (Video)

«Αν είμαστε εδώ του χρόνου, με το καλό, θα έχουμε και άλλα...»

22 Ιουνίου 2022 15:17
Ελένη Μενεγάκη: Στη φόρα τα συμβόλαια των συνεργατών της! Η on air μπηχτή λίγο πριν το τέλος της εκπομπής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τα συμβόλαια των συνεργατών της! Ποιοι έχουν όσα χρόνια έχει υπογράψει και εκείνη; Ποιος έχει μονοετές συμβόλαιο; Θα υπάρξουν αλλαγές; Όλα στη φόρα από την ίδια την παρουσιάστρια λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της εκπομπής της στο Mega την 1η Iουλίου! Ενώ, ένας κανονικός πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε όρθιος να φύγει και φώναζε.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Αν είμαστε εδώ του χρόνου, με το καλό, θα έχουμε κι άλλα.»

Και η Ελένη του απάντησε πετώντας την μπηχτή της: « Υπέγραψε κανένας άλλος στη θέση σου; Και θα πας φέτος και θα πεις «α, δεν είναι δική μου αυτή η υπογραφή άλλου είναι»;»!

Με τον Σάββα να απαντά: «Για να δω τι λέει… το συμβόλαιό μου λέει μονοετές.»

Και η παρουσιάστρια τόνισε: « Μήπως τα λέτε για να σας γράφουν στο ίντερνετ, στα διάφορα site;»

Στη συνέχεια κοιτάζοντας τον Ουγγαρέζο, είπε: «Εσένα βλέπεις, δεν ρωτάω, γιατί εμείς έχουμε υπογραφές καρδιάς. Δεν χρειάζεται. Και χωρίς να υπογράψεις ξέρω μαζί μας θα είσαι».

Και πρόσθεσε: «Αλλά μη μου τα λέτε αυτά και γράφουνε μετά και λένε… μήπως δεν θα είναι. Μην τους ακούτε καλέ. Εδώ θα είναι όλοι τους»!

Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου; Μα φυσικά στην Ελένη θα είναι και η παρουσιάστρια με τον τρόπο της μας έδειξε ότι δεν θα υπάρχουν και πολλές αλλαγές του χρόνου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share