Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Νικήτας Αργυρόπουλος: Πανζουρλισμός με τον μεγάλο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Θα μπορούσε να είναι άνετα μοντέλο (photos)

Σπουδάζει στο εξωτερικό και μοιάζει εξαιρετικά στον πατέρα του

21 Ιουνίου 2022 11:14
Νικήτας Αργυρόπουλος: Πανζουρλισμός με τον μεγάλο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου - Θα μπορούσε να είναι άνετα μοντέλο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Μπακοδήμου και πολύ περήφανη για τους γιους της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, Νικήτα και Άρη, οι οποίοι μεγάλωσαν και κάνουν τα δικά τους βήματα στη ζωή.

Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια να έχει πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ωστόσο οι δυο τους έχουν καταφέρει με το πέρασμα του χρόνου να έχουν άριστες σχέσεις.

Παρά τον επεισοδιακό χωρισμό τους για τον οποίο έχει μιλήσει λεπτομερώς η παρουσιάστρια, η ίδια είχε προσφέρει σε απόλυτο βαθμό τη στήριξή της στον Δημήτρη Αργυρόπουλο και έχει προσπαθήσει να μεγαλώσει όσο καλύτερα μπορεί τα παιδιά της.

Ο μεγάλος γιος της, Νικήτας, σπουδάζει στο Άμστερνταμ και θα κλείσει τα 22 σε λίγους μήνες. Με τέτοιες επιρροές από την οικογένειά του ήταν λογικό οι σπουδές του στο πανεπιστήμιο να σχετίζονται με τα media.

Δείτε φωτογραφίες του:

Οι τραγικές ώρες του Δημήτρη Αργυρόπουλου με το θάνατο του πατέρα του

Ο γνωστός εκδότης είχε αποκαλύψει στο «People» μία από τις πιο σκληρές περιόδους της ζωής του που δεν ήταν άλλη από τον θάνατο του πατέρα του, όταν ήταν παιδί 10 ετών.

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα. Ήταν κάτι που μας επηρέασε συνολικά ως οικογένεια, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Μαθητής ακόμη ξεκίνησα να κάνω διάφορες δουλειές για να έχω τα δικά μου χρήματα και να μην επιβαρύνω τη μητέρα μου. Είχα μια τρομακτική αγωνία επιβίωσης. Αν δεν δούλευα, δεν θα έτρωγα — έτσι ένιωθα. Δούλεψα από μπάρμαν και παρκαδόρος μέχρι φαναρτζής και κούριερ. Ήμασταν μια μεσοαστική οικογένεια, χωρίς πολλά χρήματα, αλλά πολύ αγαπημένη. Μικρός ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός και μετά διαφημιστής. Τελικά δεν έγινα ηθοποιός, αλλά κατάφερα να γίνω διαφημιστής. Άρχισα να εργάζομαι ως βοηθός παραγωγής σε διαφημιστικά σποτ και στη συνέχεια, έχοντας μαζέψει τα πρώτα χρήματα, πήγα στο Μιλάνο, όπου σπούδασα διαφήμιση, διαχείριση και ψυχολογία της μάζας και creative writing», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share