Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπακοδήμου: «Κάρφωσε» τον πρώην σύζυγό της - «Φεύγαμε από το μαιευτήριο και μου ζητούσε τεστ DNA»

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

5 Απριλίου 2022 17:16
Μαρία Μπακοδήμου: «Κάρφωσε» τον πρώην σύζυγό της - «Φεύγαμε από το μαιευτήριο και μου ζητούσε τεστ DNA»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος δεν είναι ένα συνηθισμένο πρώην ζευγάρι, δύο πρώην σύζυγοι που θα συναντήσουμε εύκολα στις διπλανές μας πόρτες. Δύο άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα που συναντήθηκαν έκαναν οικογένεια και χώρισαν όταν δεν γινόταν να είναι πια μαζί.

Πριν λίγα χρόνια φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ και μίλησαν για την περίοδο που ο εκδότης μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ, τη ζωή τους στο σπίτι, την απόκτηση των γιων τους και το τεστ DNA που ζητούσε στη Μαρία Μπακοδήμου.

Μαρία Μπακοδήμου πρώην σύζυγος

Υπήρξε κάποιο περιστατικό που σας έκανε να πείτε «πρέπει να χωρίσουμε»;

Μαρία: Υπήρξαν πολλά. Αλλά το κερασάκι ήταν ένα βράδυ που είχαμε βγει χωριστά. Επέστρεψα σπίτι, ο Δημήτρης δεν ήταν εκεί και έπεσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή κατά τις 6:00 το πρωί χτύπησε το κουδούνι. Κατέβηκα κι όταν ρώτησα ποιος είναι, μου απάντησε: “Μου ανοίγεις; Δεν έχω κλειδιά”. “Να είχες” του απάντησα. “Έλα και είναι και η αστυνομία εδώ” μου είπε, και όπως κοίταξα από το τζαμάκι της πόρτας, είδα τον φάρο του περιπολικού. Τι είχε συμβεί; Του είχαν ζητήσει να σταματήσει, εκείνος επειδή είχε πιει και δεν ήθελε να του κάνουν αλκοτέστ, δεν το έκανε και άρχισαν να τον κυνηγούν σε όλο το Ψυχικό. Επειδή όμως ήταν η βραδιά που η αστυνομία έψαχνε έναν διαβόητο κακοποιό και το αυτοκίνητο του Δημήτρη είχε ξένες πικακίδες, νόμισαν ότι είναι ύποπτος. Και επειδή εκείνη τη βραδιά είχαν κάνει πολλές προσαγωγές και ήταν γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα, τον έφεραν σπίτι. Ε, εκεί είπα από μέσα μου: “Δεν μου αξίζει αυτό που βιώνω. Πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση”.

Δημήτρης: Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι μου είχαν κάνει μπλόκο οι αστυνομικοί και όταν βγήκα έξω, με σημάδευαν με όπλα. Τους είπα “παιδιά, με περιμένει η γυναίκα μου” και τους έψησα να με γυρίσουν εκείνοι στο σπίτι. Άνοιξε λοιπόν την πόρτα η Μαρία, την αναγνώρισαν οι αστυνομικοί και σκέφτηκα: “Μωρέ, μήπως να με πήγαιναν καλύτερα στο τμήμα;”. Μπήκα μέσα, τρύπωσα στο κρεβάτι και λίγο μετά ήρθε η Μαρία και μου είπε πολύ σοβαρά: “Εγώ θα πάω σε λίγο στην εκπομπή. Θέλω, όταν επιστρέψω το μεσημέρι, να έχεις φύγει”. Έτσι χωρίσαμε...

Δημήτρης Αργυρόπουλος

Ποιο είναι το χειρότερο που έχει συμβεί κατά τη διάρκεια του γάμου σας;

Δημήτρης: Το χειρότερο που είχε συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Κι αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μια ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα που της έγραφε: “Να μας ζήσει, ακόμη κι αν δεν το μεγαλώσουμε μαζί”.

Μαρία: Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε, γιατί αργότερα μάθαμε ότι οι ανθοδέσμες και οι κάρτες έρχονταν από έναν δικό μας άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι μας. Και δεν έγινε μόνο μια φορά. Έγινε και όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μας, ο Άρης. [...] Το ψάξαμε και διαπιστώσαμε ότι ήταν “φίλος” μας.

Δημήτρης: Με φαντάζεσαι εμένα τότε;

Μαρία: Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και, αντί να είμαστε χαρούμενοι, να μου ζητάει να κάνουμε τεστ DNA. Να είναι το παιδί φτυστό ο Δημήτρης και να φωνάζει.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share