Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τεράστιο σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον πρίγκιπα Κάρολο ότι...

Τρελές αποκαλύψεις!

20 Ιουνίου 2022 14:03
Τεράστιο σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον πρίγκιπα Κάρολο ότι...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη φόρα άγνωστες πτυχές της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνα αλλά και του Καρόλου. Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις που βγήκαν στη δημοσιότητα μετά από χρόνια;

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του Καρόλου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας. Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Τεράστιο σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον πρίγκιπα Κάρολο ότι...

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, υποστηρίζουν ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα, όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

"Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά", λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: "ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε".

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι είχε συμβεί μετά το θάνατο της πριγκίπισσας.

Νταϊάνα - Κάρολος: Ο ρόλος της Καμίλα και οι αποκαλύψεις για το γάμο τους

Η πριγκίπισσα, πήγε να βρει ακόμη και την Καμίλα για να της πει να αφήσει ήσυχο τον άντρα της, όμως εκείνη της απάντησε ότι «έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι' αυτό και ευτυχισμένη με όσα έχει»...

Η Νταϊάνα ακούγεται να μιλά στο ντοκιμαντέρ για το πρόβλημα με τη βουλιμία που είχε αποδίδοντας το στην κατάσταση του γάμου της και την απομόνωσή της από τη βασιλική οικογένεια. «Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου.

Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές. Αποφάσισα να ξεσπάσω πιο διακριτικά πάνω στον εαυτό μου αντί να πληγώσω όλους εσάς» λέει ότι είπε στην βασιλική οικογένεια.

Τεράστιο σκάνδαλο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε ηχογραφηθεί να λέει για τον πρίγκιπα Κάρολο ότι...

Υποστηρίζει ότι οι καλύτερες στιγμές της ήταν όταν βρισκόταν με φίλους της ενώ μιλά και για την αγάπη που είχε για τον άνθρωπο που είχε γίνει η σκιά της τον αστυνομικό Μπάρι Μάνακι, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1987.

Μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες προσέγγισης του θέματος στο ντοκιμαντέρ ήταν όσα είχαν να κάνουν με την ερωτική ζωή της Νταϊάνα με τον Κάρολο. Οι εφημερίδες οργισμένες για τις αποκαλύψεις, πρόλαβαν και δημοσίευσαν το μεγαλύτερο μέρος του υλικού από τις ταινίες για τις ερωτικές τους επαφές, τη συμβουλή της βασίλισσας αλλά και την πεποίθηση της πριγκίπισσας ότι τον πρώην σωματοφύλακά της και φερόμενο ως εραστή της, Μπάρι Μάνακι, μπορεί να τον σκότωσαν οι Αρχές.

Όπως επίσης και η αποκάλυψη του πρώην σωματοφύλακά της Κεν Γουάρφ ότι η Καμίλα κάποτε παραδέχθηκε ότι φθονούσε την Νταϊάνα γιατί είχε δύο όμορφους γιους. Αυτό σίγουρα θα ήταν επίπονο για τα παιδιά της Καμίλα, όπως και για τους γιους της Νταϊάνα να ακούν ότι η μητέρα τους που έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια ένιωθε σεξουαλικά παραμελημένη από τον πρώην άντρα της και πατέρα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share