Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτός είναι ο λόγος που κρατούσε πάντα μικρό τσαντάκι

Δε φαντάζεστε το λόγο!

27 Απριλίου 2021 08:34
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτός είναι ο λόγος που κρατούσε πάντα μικρό τσαντάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φωτογραφικός φακός την κυνηγούσε συνεχώς και τα μάτια όλου του κόσμου έπεφταν πάνω της. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αποτελεί μια από τις γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο στον κόσμο.

Το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός ήταν πάντα κάπου και παραμόνευε, φαίνεται πως είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τη Νταϊάνα που σκέφτηκε να δώσει στα μικροσκοπικά τσαντάκια της άλλη μια χρήση από τη συνηθισμένη.

Συγκεκριμένα, όπως θα παρατηρήσετε στις παρακάτω φωτογραφίες βγαίνοντας από το αυτοκίνητο η πριγκίπισσα έκανε πάντα την ίδια κίνηση. Τοποθετούσε το τσαντάκι της στο ντεκολτέ της, ώστε να αποφύγει τα αδιάκριτα φλας! Να, λοιπόν, γιατί σχεδόν ποτέ δεν την είχαμε δει να κρατά μεγάλη τσάντα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα τσαντάκια

"Είχε έρθει και χωρίς τους σωματοφύλακές της ή οποιαδήποτε συνοδεία. Γελούσαμε πολύ κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού των τσαντών που η ίδια μας είχε εκμυστηρευτεί ότι χρησίμευαν κυρίως για να κρύβει το ντεκολτέ της κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια Anya Hindmarch σε συνέντευξή της στην Telegraph. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε για τη σορό της πριγκίπισσας.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτό το ποσό άφησε στους γιους της!

Αρκετά μεγάλο φαίνεται να ήταν το ποσό που άφησε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη διαθήκη της και συγκεκριμένα στους δύο γιους της!

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η Telegraph πριν από λίγο καιρό, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αφήσει στη διαθήκη της το ποσό των 7.492.000 ευρώ στο Χάρι που μέσω επενδύσεων έγινε 8.420.000 ευρώ και άλλα τόσα είχε αφήσει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι -διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε με την Μέγκαν Μαρκλ-, από τα 25α γενέθλια του άρχισε να λαμβάνει μέρος της κληρονομιάς. Στα 30του, δηλαδή το 2014 πήρε το πλήρες ποσό.

Η περιουσία της πριγκίπισσας, όταν σκοτώθηκε, ήταν 26.520.000 ευρώ και αφορούσε το διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο πλαίσιο του οποίου είχε εισπράξει χρήματα, κοσμήματα και μετοχές. Ποσό που μοιράστηκε στα ίσια ανάμεσα στους δύο γιους της.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα παιδιά

Μάλιστα, ο Χάρι, πριν την αποχώρηση από τα βασιλικά καθήκοντα, το Δεκέμβριο του 2019 πήρε και το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από το Δουκάτο της Κορνουάλης. Εκείνο το έτος το εν λόγω Δουκάτο έδωσε στην οικογένεια 25.050.000 ευρώ. Μοιράστηκε στους Κάρολο, Καμίλα, Χάρι, Ουίλιαμ και τις οικογένειες τους.

διαθήκη Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Τέλος, ο Πρίγκιπας λάμβανε και ποσοστό από το Sovereign Grant, το φόρο των πολιτών για τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας. Συνολικά, το Παλάτι λαμβάνει 95.843.000 ευρώ, από τους βρετανούς φορολογούμενους και το 5% πήγαινε στην οικογένεια του Χάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share