Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συγκίνηση για την Έρρικα Πρεζεράκου: Η απώλεια που την τσάκισε και η γλυκιά ανάρτηση για την «Ημέρα του Πατέρα» (photo)

H γνωστή αθλήτρια θέλησε να κάνει μία αφιέρωση στον αγαπημένο της πατέρα

19 Ιουνίου 2022 15:36
Συγκίνηση για την Έρρικα Πρεζεράκου: Η απώλεια που την τσάκισε και η γλυκιά ανάρτηση για την «Ημέρα του Πατέρα» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ξεχωριστή ανάρτηση για τον πατέρα της, που δεν είναι πια στη ζωή έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Με αφορμή την «Ημέρα του πατέρα» η γνωστή αθλήτρια θέλησε να γράψει μία αφιέρωση στον αγαπημένο της πατέρα και να εκφράσει την αγάπη της για εκείνον. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα της και κάτω από αυτή έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μπαμπά μου σήμερα, δεν θα σου πω χρόνια πολλά, ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως, να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Λουκάς Νταράλας: Αυτός ήταν ο πατέρας του Γιώργου Νταλάρα - Δεν του έμοιασε καθόλου (photos)

Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στη φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών... Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός, πήρε πολλές άλλες διαστάσεις. Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όσα κάνετε. Καλό μεσημέρι ηλιόλουστοι φίλοι μου. Πολύ σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του πατέρα της.

Δείτε την ανάρτησή της:

πρεζερακου-πατερασ

Ημέρα του Πατέρα: Η «Φίνος Φιλμ» την τιμά με αγαπημένους μπαμπάδες του ελληνικού κινηματογράφου!

Ημέρα του πατέρα: Μία απολαυστική ανάρτηση για την «Ημέρα του Πατέρα», η οποία μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω, έκανε η Φίνος Φιλμ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Η σημερινή ημέρα, Κυριακή 19 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες και η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους με ένα βίντεο με στιγμές που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Στο βίντεο που διαρκεί ένα λεπτό, αγαπημένοι πρωταγωνιστές που υποδύθηκαν τους μπαμπάδες σε γνωστές ελληνικές ταινίες, μας ξυπνούν αναμνήσεις από την «ασπρόμαυρη» εποχή του κινηματογράφου. Ανάμεσά τους ο Ορέστης Μακρής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Θανάσης Βέγγος, αλλά ο Μίμης Φωτόπουλος.

Στην ανάρτησή της στο Twitter, η Φίνος Φιλμ αναφέρει: «Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share