Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη μεγατόνων από Λάκη Λαζόπουλο: «Παραλίγο να πνιγώ σ’ ένα...»

Δεν το ήξερε κανείς!

3 Ιουνίου 2022 15:08
Αποκάλυψη μεγατόνων από Λάκη Λαζόπουλο: «Παραλίγο να πνιγώ σ’ ένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την περιπέτεια που έζησε πριν από πολλά χρόνια, όταν η κακοκαιρία παραλίγο να τον οδηγήσει σε πνιγμό, μίλησε σε συνέντευξή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε επίσης: Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Υπήρχε πολλή απιστία στη σχέση μου με την Τασούλα...»

«Πιστεύετε;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος της Espresso, με τον ίδιο να απαντάει:

Λάκης Λαζόπουλος

«Ναι. Θα σας αποκαλύψω κάτι. Έχω κάνει τάμα και έχω ανάψει με μεγάλη ευλάβεια μια λαμπάδα στη χάρη της Παναγίας στην Τήνο γιατί παραλίγο να πνιγώ σ’ ένα καράβι και σώθηκα. Είχα ταξιδέψει με ένα παλιό σκαρί και έναν γέρο καπετάνιο για 25 μέρες σε όλο το Αιγαίο και πέσαμε σε τέτοια κακοκαιρία, που μου ήρθαν κλάματα στα μάτια. Περιμέναμε το τέλος, κύματα μας σκέπαζαν από παντού. Έτσι μου ήρθε η ιδέα και έγραψα και την επιθεώρηση “Ήταν ένα μικρό καράβι”.»

Σπάραξε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Στοίχισε στην Τασούλα η υπόθεση με το κότερο και τα ναρκωτικά»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και τη Βένια Καραγιάννη, μίλησε και για το σημείο του βιβλίου του στο οποίο γίνεται αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

Δείτε επίσης: Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της: Αυτή ήταν η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, Ριρίκα (photos)

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;».

Λαζόπουλος Τασούλα

Ο Λάκης Λαζόπουλος χρωστούσε στην Τασούλα να ξεκαθαρίσει το θέμα με το κότερο και τα ναρκωτικά

Και συμπληρώνει “πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά. Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share