Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Υπήρχε πολλή απιστία στη σχέση μου με την Τασούλα...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

30 Μαΐου 2022 10:13
Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Υπήρχε πολλή απιστία στη σχέση μου με την Τασούλα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέλεξε για πολλά χρόνια να μην μιλάει για την προσωπική του ζωή και τα γεγονότα εκείνα της ζωής του που τον στιγμάτισαν. Προτίμησε να τα αποκαλύψει μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου... Μάλιστα, ο ίδιοα παραδέχθηκε ότι υπήρχε απιστία στη σχέση του με τη σύζυγό του, Τασούλα, που έχει φύγει πλέον από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Σπάραξε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Στοίχισε στην Τασούλα η υπόθεση με το κότερο και τα ναρκωτικά»

Ο ίδιος με διάθεση εξομολόγησης και αποκαλύψεων στο DownTown, αναφέρεται σε διάφορα αποσπάσματα του βιβλίου του αυτού, θυμάται τις δύσκολες μέρες που έζησε στο πλευρό της συζύγου του όταν ήταν άρρωστη και αποκαλύπτει πώς ο ίδιος αντιδρά στα δύσκολα.

Εσείς είστε ένας άνθρωπος λουσμένος στο φως, εκείνη προτιμούσε τη σκιά. Πόσο αντίθετοι χαρακτήρες ήσασταν;

Πολύ. Δεν το ήθελε ποτέ αυτό, ήθελε εμένα. Δεν με άφησε ούτε κι ενώ την άφησα - δεν μπορούσα να απομακρυνθώ. Ήμασταν σαν δύο ζώα και γυρνάγαμε στο ίδιο σημείο σαν να μας είχε οριοθετηθεί ένα γήπεδο για να παίζουμε.

Σας βοηθούσε αυτό; Το ότι είχε επιλέξει αυτή τη στάση ζωής;

Στη διαδρομή με βόλεψε κιόλας. Στην αρχή αντέδρασα πολύ έντονα. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε μια σκιά, αλλά ήταν ο χαρακτήρας της. Δεν ήταν εκεί η δική μου σκιά, δεν χρησιμοποιούσε το όνομά μου, αλλά το δικό της -Παπαδο­πούλου-, και ως δικηγόρος. Μόνο στο νοσοκομείο δήλωνε το όνομά μου. Είναι η απόφαση ενός ανθρώπου που βλέπει ότι ο άλλος έχει την έφεση να χαθεί. Σαν το αμάξι που πρέπει να έχει ένα φρένο. Το φρένο ήταν εκείνη. Δεν ήταν όλοι για να καούμε στο τζάκι. Ξέρεις, στις αρχές, όταν δεν υπάρχουν οι άλλοι γύρω γύρω να σου τρώνε τα σωθικά, είναι αλλιώς. Τα πρώτα χρόνια από φοιτητές στη Νομική, την πρώτη δεκαετία πριν από την τηλεόραση, ήταν ωραία. Μετά που ξεκίνησα την τηλεόραση έφευγα από το πρωί και χανόμουν μετά, ήταν σαν να είμαι σε πόλεμο.

Θα ήταν αλλιώς η ζωή σας χωρίς την Τασούλα;

Πολύ αλλιώς - πραγματικά την αγάπησα. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι μου λείπει. Θα προτιμούσα να είχα έναν άνθρωπο που να παλεύω να τον βοηθήσω; Έφυγε την κατάλληλη στιγ­μή. Η Τασούλα μου κρατούσε το μέτρο και δεν με άφηνε να παρασυρθώ τελείως. Κι επειδή κι εκείνη ήταν ταπεινό άτομο και δεν ζήτησε ποτέ τίποτα, έκανε τη ζωή μας να έχει μια απλότητα και ένα απόλυτο μέτρο, το οποίο έμαθε και στην κόρη μας. Χωρίς την Τασούλα θα μπορούσα να το χάσω.

Στο βιβλίο αναφέρετε ότι δεν πήρατε ποτέ διαζύγιο και ότι υπήρχε πολλή απιστία.

Νομίζω πως είναι λάθος η λέξη «απιστία» έτσι κι αλλιώς. Από την ώρα που τελειώνει ο έρωτας, όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να παραμείνει όμως ανοιχτός και ο γάμος γιατί ξεκινάει η διαδικασία της αγάπης. Είναι σαν να μαθαίνεις ότι έχεις ζάχαρο και δεν πρέπει να τρως γλυκά. Δεν σταματάς όμως και να ζεις. Τρως κάτι άλλο.

Στη μεγάλη πίεση της δουλειάς λέτε στο κείμενο ότι χτυ­πούσατε το κεφάλι σας στον τοίχο. Κυριολεκτικά;

Ναι, το συνηθίζω τα τελευταία χρόνια. Δύο φορές έχω πάει και στο νοσοκομείο γι' αυτό. Όταν κάτι δεν πάει καλά χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν θέλω να μιλήσω ή να βρίσω ή να ξεσπάσω. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου και γι' αυτό ο αδελφός μου έβαλε ένα φελιζόλ στο στούντιο. Έχω πρόβλημα με τους χρόνους αλλά τους πάλεψα πάρα πολύ. Το να κάνεις εκπο­μπή στην ώρα σου, live, θέλει τερατώδη προετοιμασία και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι δουλειά έχει με τον τρόπο που το κάνω εγώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share