Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκπληξη από τη Μαρία Μπεκατώρου: «Η μητέρα μου είχε δυσκολίες στο να κάνει παιδί, για αυτό και δεν...»

Τι άλλο αποκάλυψε για την οικογένειά της;

31 Μαΐου 2022 23:35
Έκπληξη από τη Μαρία Μπεκατώρου: «Η μητέρα μου είχε δυσκολίες στο να κάνει παιδί, για αυτό και δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στη γιαγιά της που τη μεγάλωσε.

Δείτε επίσης: Σπαραγμός για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν πηγαίνω στον τάφο του πατέρα μου...» (Video)

Μαρία Μπεκατώρου

Μέσα στο σπίτι πώς είσαι;

Η κλασική νοικοκυρά, μόνιμα πάνω από μια κατσαρόλα. Θα πάω σούπερ μάρκετ ή στη λαϊκή και θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω. Δεν κάνω τα πολύ παραδοσιακά φαγητά –βλέπε παστίτσιο– αλλά δικές μου συνταγές. Φτιάχνω ωραίες σούπες και ριζότα. Το τέλειο παστίτσιο το έκανε η συχωρεμένη η γιαγιά μου. Όπως και ωραίους ντολμάδες. Μάλλον από εκείνη πήρα την τάση να μαγειρεύω καλά αλλά δεν κάνω τα φαγητά της γιαγιάς.

Πήρες και το όνομά της;

Τη γιαγιά μου την έλεγαν Ελένη. Εμένα με έβγαλαν Μαρία γιατί η μητέρα μου είχε κάποιες δυσκολίες στο να κάνει παιδί και με είχε τάξει στην Παναγία. Τελικά της το έστειλε ο Θεός. Για αυτό και δεν έχω αδέλφια, δεν κατάφερε η μητέρα μου να κάνει άλλο παιδί. Λέγαμε όμως για τη γιαγιά. Ναι, σε αυτή τη γιαγιά λοιπόν οφείλω πάρα πολλά. Ήταν η μαμά της μαμάς μου και με μεγάλωσε. Ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι. Η γιαγιά αυτή ήταν το θαύμα της ζωής μου.

«Είναι ωραίο αυτό που ζω...» - Αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τη δική της αποκάλυψη, αναφορικά με τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή, τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι όμορφο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει δικαίως κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση με τα λόγια της, ενώ πρόσφατα λύγισε μιλώντας για το θέμα της μητρότητας.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να την εκθειάζει και την ίδια να ανταποδίδει. Αμφότεροι επεσήμαναν το πόσο καλή σχέση έχουν και το πόσο καλά περνούν μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share