Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Έτσι «καρφώθηκε» το ειδύλλιο: Η μοιραία κίνηση του νέου συντρόφου της Αθηνάς Ωνάση που έδειξε πως έχουν... παράνομη σχέση

Η κληρονόμος χαμογελά ξανά

29 Μαΐου 2022 13:53
Έτσι «καρφώθηκε» το ειδύλλιο: Η μοιραία κίνηση του νέου συντρόφου της Αθηνάς Ωνάση που έδειξε πως έχουν... παράνομη σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση πάντα με κάποιο τρόπο θα βρίσκεται στην επικαιρότητα για ευνόητους λόγους, με το νέο κεφάλαιο στη ζωή της να ακούει στο όνομα του Αλμπέρτο Ζόρζι, ο οποίος δείχνει να είναι επιτέλους ο άνθρωπος, που την κάνει ευτυχισμένη.

Η χρυσή κληρονόμος, άλλωστε, αξίζει το χαμόγελο, μην έχοντας περάσει εύκολα εξαιτίας όσων υπέστη στο γάμο με τον Αλβάρο. Ο Ιταλός αναβάτης ήρθε ως το φως, που πρόβαλε στο πολυετές σκοτάδι της ζωής της, αν και φαίνεται πως, για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η Αθηνά να γίνει το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ζόρζι και τη σύζυγό του, Αναλίζα Τζιουντίνι, άρα και η αιτία του διαζυγίου τους.

Η πρώτη γνωριμία και η κίνηση που... φανέρωσε τη σχέση τους

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε με αφορμή την πώληση του αλόγου Cornetto K της Ωνάση, με τον προπονητή της, Γιαν Τοπς, να τους φέρνει σε επαφή. Οι δυο τους βρήκαν χημεία άμεσα, το άλογο πουλήθηκε και, παρότι ο Αλμπέρτο το μεταπώλησε σε ένα μήνα, οι φήμες είχαν «φουντώσει» για το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Ο Ζόρζι φρόντισε με ελάχιστες κουβέντες να διαψεύσει τη σχέση τους. «Κι εγώ το άκουσα, αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτε ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογό της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια», είχε απαντήσει.

Μια κίνησή του, ωστόσο, φαίνεται πως... πρόδωσε τη σχέση με την Αθηνά. Μετά τις φήμες, που τους ήθελαν μαζί και παρότι θέλησε να τις διαψεύσει, ο Ζόρζι αποφάσισε να φύγει από την Ιταλία και να μετακομίσει στην Ολλανδία, και μάλιστα δίπλα στον Γιαν Τοπς. Από τότε, και δη μετά τη δημοσίευση νέων τους φωτογραφιών, φαίνεται πως το ειδύλλιο αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί, με την Ωνάση επιτέλους να είναι ξανά χαρούμενη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share