Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος με τη Συνατσάκη: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της - «Μαίρη είσαι καλά;» (photos)

Τι συνέβη;

12 Μαΐου 2022 22:21
Σάλος με τη Συνατσάκη: Ανήσυχοι οι θαυμαστές της - «Μαίρη είσαι καλά;» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από φωτογραφίες στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές της ανησυχούν για το πού βρίσκεται.

Έχει χιλιάδες φανατικούς followers ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει – πολλές φορές και δεικτικά – κοινωνικά φαινόμενα και συμβάντα. Στέκεται στο πλευρό των αδυνάτων – εμπράκτως – ενώ έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα.

Δείτε επίσης: Στα «μαχαίρια» Συνατσάκη και Κούγιας: «Δηλώνω ανύπαντρη και ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη» (video)

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά άτομα του ελληνικού διαδικτύου για όλους τους παραπάνω λόγους. Το κοινό την ακολουθεί φανατικά και οι εταιρείες την λατρεύουν. Και αυτή ανταποδίδει την αγάπη της με διάφορους τρόπους.

Τις τελευταίες ωστόσο μέρες η διαδικτυακή της παρουσία δεν είναι τόσο έντονη γεγονός που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές της. Είχε προηγηθεί ένα insta story που είχε βγάλει από το κρεβάτι της λέγοντας πως είναι καλά και θα επανέλθει. Ωστόσο οι θαυμαστές της ακόμα περιμένουν.

Η ίδια θέλησε σήμερα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με μία σειρά από stories, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι καλά και ότι τον τελευταίο καιρό τρέχει με διάφορες δουλειές.

Δείτε τι έγραψε στις παρακάτω φωτογραφίες

Συνατσάκη μαίρη instagram

Συνατσάκη μαίρη

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί η ηθοποιός και Youtuber να μετακόμισε πριν τρεις μήνες στο δικό της σπίτι, ωστόσο τώρα αποφάσισε να μείνει σε ένα μεγαλύτερο μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως δήλωσε τα εξής: «Στο σπίτι που ήμουν, είμαι… Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω… Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως».

«Χωράμε και σε μικρά σπίτια» είπε γελώντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share