Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στα «μαχαίρια» Συνατσάκη και Κούγιας: «Δηλώνω ανύπαντρη και ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη» (video)

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία;» είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Κούγιας

4 Μαρτίου 2022 20:50
Στα «μαχαίρια» Συνατσάκη και Κούγιας: «Δηλώνω ανύπαντρη και ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της στο Instagram στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

Βαλάντης - Μαλλιωτάκη: Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι (photos)

Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της απάντησε: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».

Δείτε την ανάρτηση

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί η ηθοποιός και Youtuber να μετακόμισε πριν τρεις μήνες στο δικό της σπίτι, ωστόσο τώρα αποφάσισε να μείνει σε ένα μεγαλύτερο μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως δήλωσε τα εξής: «Στο σπίτι που ήμουν, είμαι… Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω… Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως».

«Χωράμε και σε μικρά σπίτια» είπε γελώντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share