Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεύτερο παιδί για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Προχωράνε στο επόμενο «βήμα»;

12 Μαΐου 2022 09:26
Δεύτερο παιδί για Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάννη; Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΜΠΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης βιώνουν έναν ευτυχή κοινό βίο, έχοντας μαζί κι ένα παιδί, τον Δήμο, ο οποίος μάλιστα έχει ενσωματωθεί ιδανικά στην ευρύτερη οικογένεια με τα άλλα τρία του αδέλφια από την προηγούμενη γυναίκα της ζωής του Δημάρχου Αθηναίων.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που μας παρουσίασε και τη μητέρα της, μίλησε για αυτό το θέμα στο Glow και είπε πως νιώθει τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά του, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ακόμη περισσότερο.

Η απάντηση στην περίπτωση απόκτησης δεύτερου παιδιού

Μιλώντας, συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού λέει: «Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω. Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά.

Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share