Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Τραυματισμός σοκ του Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Μου κάρφωσε τα δυο αγκίστρια στο πόδι...» (Video)

«Αίματα πολλά, πολύ σπλατεριά»

9 Μαΐου 2022 10:47
Τραυματισμός σοκ του Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Μου κάρφωσε τα δυο αγκίστρια στο πόδι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα γυρίσματα της ταξιδιωτικής του εκπομπής αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, στην κάμερα του Happy Day. Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη «κάρφωσε» τον Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό τους.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για την επόμενη σεζόν συζητάω για δυο σίριαλ αλλά έχω ένα αρκετά ασφυκτικά πρόγραμμα σε σχέση με τις εκπομπές που κάνω στο MEGA Έχω να κάνω 28 εκπομπές που σημαίνει 56 μέρες γύρισμα εκτός Αττικής.

Βάλε και τις μετακινήσεις που σημαίνει ότι για περίπου δυο μήνες θα πρέπει να είμαι εκτός Αττικής. Θα ξεκινήσουν λογικά οι προβολές του Fishy και πάλι τον Σεπτέμβρη και θα πάμε μέχρι τον Ιούνιο».

«Ένα κουλό που έγινε σε γύρισμα ήταν όταν είχαμε πάει για ψάρεμα και είχαμε πιάσει ένα ψάρι, έναν λούτσο που ήταν αρκετά μεγάλο. Όπως πάω να τον πιάσω με το χέρι μου για να τον ξαγκιστρώσω, σπαρταράει, γλιστράει κάτω, πέφτει στο πόδι μου και μου κάρφωσε τα δυο αγκίστρια στο πόδι!

Ήταν εκεί ο σκηνοθέτης με την κάμερα και σταμάτησε το πλάνο για να πιάσει το ψάρι… Αίματα πολλά, πολύ σπλατεριά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share