Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μιλάμε για μυθικά ποσά: Τα νυχτοκάματα για Βίσση, Βανδή, Ζήνα, Θεοδωρίδου

Είναι πολλά τα μηδενικά..

7 Μαΐου 2022 09:46
Μιλάμε για μυθικά ποσά: Τα νυχτοκάματα για Βίσση, Βανδή, Ζήνα, Θεοδωρίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσα χρήματα κερδίζουν Βίσση, Βανδή, Ζήνα, Θεοδωρίδου τη βραδιά; Μέχρι σήμερα πίστες και μπουζούκια πληρώναν καλά, εν μέσω όμως παγκόσμιας κρίσης δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν και περικοπές. Τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών μειώθηκαν αρκετά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης για τα νυχτοκάματα που έδινε στην Άννα Βίσση.

Τα παρακάτω ποσά αναφέρονται την περίοδο του 2009, όταν είχε ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά θα διαπιστώσετε πως παρά τις μειώσεις που είχαν γίνει, τα μηδενικά συνέχιζαν να είναι πολλά.

θεοδωρίδου βανδή νυχτοκάματα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που τον παλιό καλό καιρό αμειβόταν με 15.000 ευρώ τουλάχιστον, το 2009 λάμβανε μόλις 8.000 ευρώ τη βραδιά.

Η Άννα Βίσση που εμφανιζόταν στο «Αθηνών Αρένα» είχε αμοιβή 8.000 ευρώ την βραδιά επίσης. Στο ίδιο κασέ κυμαινόταν και ο Μακρόπουλος στο Βοτανικό, ο Νίκος Βέρτης στο «Κέντρο Αθηνών», ο Σταμάτης Γονίδης στο «Fix» και ο Πάνος Κιάμος στα «Αστέρια».

Τότε η Πέγκυ Ζήνα λάμβανε 5.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ το ίδιο ποσό έπαιρνε και η Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον».

Υπήρχαν βέβαια και πιο light όπως ο Χρήστος Μενιδιάτης με 2.500 ευρώ τη βραδιά, ενώ πριν 13 χρόνια ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε αμοιβή γύρω στα 2.000 ευρώ.

Σαν δυο σταγόνες νερό: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η απίστευτη ομοιότητα της Χριστιάνας Μπέτα με την μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου. Δείτε την φωτογραφία της πρώτης κόρης της τραγουδίστριας και το σχόλιο που της έκανε.

Με την ευκαιρία δες εδώ την κόρη της Πάολα.

Τα celebrity kids είναι παντού πια και κατακλύζουν το Instagram. Μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα στους φανς των γονιών τους ότι η νέα εκδοχή του εαυτού τους είναι εδώ κι ότι τώρα η επόμενη γενιά ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία.

Στην περίπτωση της Νατάσας Θεοδωρίδου, η ίδια η τραγουδίστρια παραμένει Νο1 στο μουσικό στερέωμα, αλλά η πρώτη της κόρη, Χριστιάνα, έχει μπει δυναμικά στο προσκήνιο της showbiz. Η 28χρονη είναι καλλιτέχνης και τα έργα της βρίσκονται και στον λογαριασμό της στο Instagram, με το ταλέντο της να είναι εμφανές. Πρόσφατα, όμως, μία διαφορετική φωτογραφία τράβηξε τα βλέμματα.

Η φωτογραφία της Χριστιάνας Μπέτα και το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία selfie, στην οποία ποζάρει γλυκά στον φακό χαμογελαστή. Οι followers της γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια σχετικά με το θέαμα, τη θετική ενέργεια που αποπνέει, ενώ δεν έλειψαν και επισημάνσεις για την ομοιότητα με τη μαμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kris_betta_

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα μέχρι το 1996. Μαζί του απέκτησε την πρώτη της κόρη, Χριστιάνα (Νοέμβριο 1994). Η τραγουδίστρια συχνά κάνει αναφορές στην οικογένειά της, ενώ πριν από μόλις μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι η ίδια με τις δυο της κόρες -Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάννα Φουστάνου από τον δεύτερό της γάμο με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο-.

Οι αφιερώσεις της Θεοδωρίδου στη Χριστιάνα

Οι ευχές της Θεοδωρίδου στην κόρη της είναι πάντα πολύ ιδιαίτερες. Τον Νοέμβριο του 2021, η τραγουδίστρια ευχήθηκε στη Χριστιάνα: «Χρόνια σου πολλά..εσύ… είσαι φως… καλοσύνη… συναισθήματα… γέλια… αγάπη… δοτικότητα… εσύ μου δίνεις ζωή κάθε λεπτό… εσύ. @kris_betta_».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share