Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

Σάλος με τον Νίκο Μουτσινά: Σαφές μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη – «Μην περιμένεις άδικα…» (Video)

«Καρφιά» από τον παρουσιαστή

6 Μαΐου 2022 18:19
Σάλος με τον Νίκο Μουτσινά: Σαφές μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη – «Μην περιμένεις άδικα…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς μετά την πρώτη έκπληξη έφερε στην κουβέντα την Μαρία Ηλιάκη. Και κάπως έτσι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην παρουσιάστρια…

Δείτε επίσης: Πυρ και μανία η Σία Κοσιώνη με τον Νίκο Μουτσινά: «Με μισείς» - Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής (Video)

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι εκείνος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε ως εξής:

«Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Δείτε το βίντεο

Στρέφεται κατά των ιερέων ο Νίκος Μουτσινάς: «Η ψυχή έχει φύλο;» (Video)

Την αντίδραση επτά ιερέων προκάλεσε η νέα καμπάνια «Πες το Ναι» η οποία έχεις ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σχετικά με το ίσο δικαίωμα στο γάμο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Οι ιερείς απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω της οποίας εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους στο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για την ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία.

Το μεσημέρι της Τρίτης (03/05), ο Νίκος Μουτσινάς, στον «αέρα» της εκπομπής του «Καλό μεσημεράκι» τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε επίσης: «Δε μιλάμε πια...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για το σκληρό χωρισμό

«Βγήκανε και κάποιοι, πολύ σωστοί, πολύ ωραία, επτά ιερείς και γράψαν επιστολή στον πρωθυπουργό. Όχι γι’ αυτό που έγινε στην Πάτρα, ούτε για τη φτώχεια, ούτε τίποτα. Γράψαν όμως για την καμπάνια του “Πες το ναι”, πολύ σημαντικό» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στην συνέχεια πρόβαλε το σποτάκι της καμπάνιας «Πες το Ναι».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ανέφερε: «Αδιανόητο! Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το σποτ; Είναι μια καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και προχωράει μπας και γίνει, το αυτονόητο. Και αντέδρασαν αυτοί οι ιερείς, γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσεως».

Στην συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Δυο πράγματα βασικά. Έχω μια ερώτηση και έχω και μια τοποθέτηση. Η ερώτηση είναι: Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει. Ναι; Αυτό δεν λέμε; Μιλάμε για έναν Θεό που είχε δίπλα ληστές, πόρνες. Μιλάμε για έναν Χριστό που ήταν κόντρα στην εποχή που είχε κάποια βασικά πράγματα. Και επίσης, η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται;».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε λέγοντας: «Έλα! Πάντρεψε τους και τελείωνε! Έλα! Είναι λίγο κουραστικό γιατί μιλάμε για τα πράγματα που είναι αυτονόητα αλλά θα μου πεις, όλα είναι αυτονόητα αλλά είναι λάθος αυτονόητα».

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share