Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δε μιλάμε πια...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για το σκληρό χωρισμό

Τα λόγια του παρουσιαστή

26 Απριλίου 2022 08:36
«Δε μιλάμε πια...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για το σκληρό χωρισμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δε συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή, αλλά το τέλος μιας φιλίας έχει απασχολήσει έντονα την εγχώρια showbiz.

Ο ίδιος, έχοντας υπάρξει ερωτευμένος στο παρελθόν για έξι χρόνια, είχε μιλήσει για το τέλος της συνεργασίας και φιλίας χρόνων με τη Μαρία Ηλιάκη, παραδεχόμενος πως πλέον δε μιλάνε.

Η παραδοχή του Μουτσινά για το φινάλε με την Ηλιάκη

«Δεν μιλάμε αλλά όχι ότι είμαστε μαλωμένοι. Δεν έχουμε επικοινωνία», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και σημείωσε ότι την έχει καλέσει στην εκπομπή του. «Δεν έχουμε τσακωθεί δεν της έχω κάνει κάτι ούτε μου έχει κάνει κάτι. Απλά νομίζω πως το “Ξαναδέστε τους” ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν όλο λίγο περίεργο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει την περίοδο που έγινε», σημείωσε ο Νίκος Μουτσινάς. Το απόσπασμα αυτό, σχολιάστηκε την επομένη από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν μπορώ να μετανιώνω, βαριέμαι. Γνώρισα και τη Μαίρη Συνατσάκη εκεί οπότε δεν μπορώ να το μετανιώσω. Επίσης πήρα κι εγώ το μάθημά μου, το οποίο όμως δεν ξέρω πώς να το εφαρμόσω, ότι αν δεν είσαι σε φάση γενικά, δεν κάνεις ξεκινήματα. Πρέπει να τα βρεις μέσα σου και να πεις τώρα έχω τη δύναμη, πάω. Είχα χάσει τη μάνα μου, ήμουν σε πένθος», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share