Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καυτά» φιλιά για τον Σάκη Ρουβά με άλλη γυναίκα - Άλαλη η Κάτια Ζυγούλη

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα!

11 Απριλίου 2022 14:56
«Καυτά» φιλιά για τον Σάκη Ρουβά με άλλη γυναίκα - Άλαλη η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη, αλλά πρόσφατα τον είδαμε να δίνει... φιλί στον αέρα με μια άλλη γυναίκα, μετά από μια προηγούμενη τραγική είδηση.

Το «The Masked Singer» ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης (31/3) και είδαμε την πρώτη εμφάνιση και δεν ήταν άλλη από τον γορίλα. Πίσω από την μάσκα ήταν γυναίκα και έβαλε τα δυνατά της τόσο στο τραγούδι, όσο και στο χορό.

Όπως ήταν φυσικό η επιτροπή ξεσηκώθηκε και προσπαθούσε παράλληλα να καταλάβει ποια κρύβεται από πίσω. Αφού τελείωσε την ερμηνεία της, ο Σάκης Ρουβάς την πλησίασε για να μπορέσει να καταλάβει ποια είναι και στο τέλος της έδωσε ένα φίλι στο στόμα.

Σούσουρο με Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Έχετε προσέξει τη σοβαρή τους αλλαγή στο Instagram εδώ και 4 μήνες;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν σε πλήρη ευτυχία, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει στοιχεία της καθημερινότητάς τους, κυρίως δε αυτά που αφορούν τη διαχείριση της δημόσιας εικόνας τους στην επαφή με το κοινό.

Και μπορεί να είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή να προκαλεί «χείμαρρο» αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά αυτό αποτέλεσε εξαίρεση στη γενική προσπάθεια του ζευγαριού να μην απασχολεί τη δημοσιότητα, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη πρακτική.

Η αλλαγή, που έχουν κάνει, έγκειται στο πώς διαχειρίζονται τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημοσιεύσει για τελευταία φορά στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, ενώ και οι αναρτήσεις του Σάκη Ρουβά είναι πολύ συγκεκριμένες μέσα στο 2022, συνήθως προωθώντας κάποια συναυλία του.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ποιος ο λόγος που έχουν σιγήσει;

Όλα αυτά, για δύο άτομα που ήταν εξαιρετικά ενεργά στα social media, δημοσιεύοντας είτε προσωπικές τους στιγμές είτε συνεργασίες τους με εταιρείες για την προώθησή τους. Αυτές οι αναρτήσεις, όμως, έχουν εκλείψει κι έχουν προκαλέσει εντύπωση, ως προς το πόσο... απότομα το έκαναν.

Ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει γνωστός. Η αλήθεια είναι, ότι το φινάλε του 2021 και η αρχή του 2022 τους βρήκε με απειλές για τη συναυλία, που έδωσε «κεκλεισμένων των θυρών» στον Λυκαβηττό ο Ρουβάς και, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, προκαλώντας φήμες από κάποιο πρόβλημα υγείας μέχρι και για χωρισμό, καθώς δεν έχουν δημοσιεύσει καμία τους προσωπική στιγμή εδώ και πολύ καιρό.

Κανένα... κακεντρεχές σενάριο, όμως, δεν ισχύει, όπως φαίνεται. Το ζευγάρι έχει διαλέξει, μάλλον, να είναι απλά πιο διακριτικό, ασχολούμενο περισσότερο με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα αυτή τη γενική σιγή στα social media. Το αν αυτή θα σταματήσει να υπάρχει, είναι άγνωστο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share