Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Πάνω από 50! Αυτή είναι η ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου

Δεν είχαμε ιδέα!

7 Απριλίου 2022 13:30
Πάνω από 50! Αυτή είναι η ηλικία της Τατιάνας Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με πολύχρονη παρουσία στα media η Τατιάνα Στεφανίδου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Με καταγωγή από τη Φτελιά Δράμας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου και είναι κόρη του Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο Σχολή Τεχνών του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

Τον Ιανουάριο του 2008 διαγράφηκε για 1,5 χρόνο από την ΕΣΗΕΑ, επειδή συμμετείχε σε διαφήμιση για αλυσίδα σουπερμάρκετ. Η οριστική διαγραφή της από τον οργανισμό για τον ίδιο λόγο έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2010.

Τατιάνα Στεφανίδου ηλικία

Από το 1995 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Το ζευγάρι χώρισε πολύ νωρίτερα, αλλά άργησε να βγει το διαζύγιό τους.

Το 2003, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, όπου μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, τον Νικόλα (γενν. 1999) και την Λυδία (γενν. 2004).

Αυτό που πολλοί αγνοούν για την παρουσιάστρια είναι η ηλικία της, καθώς όσο μπορεί προσπαθεί να προσέχει τον εαυτό της.

Η ίδια είναι γεννημένη το 1970 και σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 52!

Η αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου: «Δε διάλεξα εγώ την Τατιάνα...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι παντρεμένοι από το 2003 και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, με δύο παιδιά, τον Νικόλα και την πανέμορφη Λυδία.

Η σχέση τους με τα παιδιά τους είναι πολύ όμορφη όπως αποκάλυψε ο Νίκος Ευαγγελάτος σε μία συνέντευξη του στο παρελθόν, στη διάρκεια της οποίας εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε η σχέση του με την Τατιάνα.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χατζηνικολάου ρωτήθηκε, για το τι είναι αυτό που κάνει την Τατιάνα μοναδική και ξεχωριστή και τον έκανε να την επιλέξεις ως γυναίκα του, ο ίδιος απάντησε ότι εκείνη τον διάλεξε, καθώς όπως πιστεύει οι γυναίκες διαλέγουν τους άνδρες.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι γι' αυτόν η Τατιάνα είναι όμορφη εξωτερικά και εσωτερικά.

Δείτε εδώ τη συνέντευξή του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share