Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της απ' την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Δεν είχαμε ιδέα!

7 Απριλίου 2022 10:25
Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της απ' την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ξαφνική αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια και οι δύο πλευρές έχουν κάνει διάφορες τοποθετήσεις, τονίζοντας το έντονα αρνητικό κλίμα που υπήρχε ανάμεσά τους.

Μάλιστα υπήρξαν πολλοί καλοθελητές που υπονόησαν πως οι δύο δημοσιογράφοι είχαν συνάψει ερωτική σχέση, ωστόσο κάτι τέτοιο αποδείχτηκε «ράδιο αρβύλα».

Μπάγια Παπαδάκης αποχώρηση

Όπως φαίνεται άλλος ήταν ο πραγματικός λόγος, που η Μπάγια Αντωνοπούλου αποφάσισε να παρατήσει εν μια νυκτί τον γνωστό δημοσιογράφο και αυτός δεν είναι άλλος από το bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο απαιτητικός χαρακτήρας του Γιώργου Παπαδάκη ξεπερνούσε τα όρια και έθιγε την Μπάγια Αντωνοπούλου με διάφορους χαρακτηρισμούς πάνω στα νεύρα του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πίεση και οι συνεχείς προσβολές «έσπασαν» τη νεαρή δημοσιογράφο, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συνεργασία τους.

«Θα την φέρω στα δικαστήρια...» - «Ξέσπασμα» του Γιώργου Παπαδάκη για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφερόμενος και στην Μπάγια Αντωνοπούλου εμμέσως, εξαιτίας όσων είπε ένας καλεσμένος του.

Στην εκποπή του είχε μιλήσει ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά του, όταν άκουσε τον κ. Θεοδωρόπουλο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας αιχμές για παρενόχληση, με την ίδια να έχει πει διαφορετικά πράγματα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ένα πρωτοφανές και άκρως δικαιολογημένο ξέσπασμα.

Η αναφορά στην Αντωνοπούλου που έκανε έξαλλο τον Παπαδάκη

Δικηγόρος: Οι ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους. Δεν δικάζουμε με καταθέσεις και με την ψυχή, ο δικαστής θα δει στοιχεία.

Γ. Παπαδάκης: Εγώ εύχομαι ποτέ να μην τύχει σε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντός σας, για κανέναν παιδί κάτι τέτοιο. Είπατε ότι θα έπρεπε αμέσως να πάει να καταγγείλει τον βιασμό της. Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση αυτού του κοριτσιού;

Δικηγόρος: Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου…

Γ. Παπαδάκης: Μα τι λέτε τώρα; Ακυρώνεται όλο αυτό το κίνημα που δημιουργήθηκε και επιτέλους οι γυναίκες άνοιξαν το στόμα τους. Είπατε κάτι το οποίο είναι επιλήψιμο, είπατε ότι ακυρώνεται την όποια καταγγελία που δεν έγινε έγκαιρα.

Δικηγόρος: Εσάς σας έχει καταγγείλει μια πρώην συνεργάτιδά σας και έχει αφήσει αιχμές.

Γ. Παπαδάκης: Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για μένα; Τι έχει αφήσει για μένα; Τώρα πες το! Τώρα προβοκάτορα, τι έχει αφήσει; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη!

Δικηγόρος: Η κ. Αντωνοπούλου έχει αφήσει αιχμές για σας.

Γ. Παπαδάκης: Θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου! Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου! Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου! Πάρτε τον! Ντροπή σου αλητήριε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share