Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχει περίπτωση: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Δανδουλάκη

Όντως τώρα;

2 Απριλίου 2022 08:21
Δεν υπάρχει περίπτωση: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Δανδουλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς όλων των εποχών, γράφοντας μοναδική ιστορία σε όλους τους τομείς, ήτοι το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Η ίδια είναι απόφοιτος του Pierce-The American College of Greece. Τελείωσε τη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν και το London School of Dramatic Art, ενώ φοίτησε και στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Κατά την παραμονή της στο Λονδίνο συνεργάστηκε με το BBC σε τηλεταινίες και ραδιοφωνικές παραγωγές. Από το 1996 ήταν παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη (ο οποίος απεβίωσε το 2006), ο οποίος έχει μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει η ίδια.

Η αρχή για τις μεγάλες επιτυχίες και η ηλικία της

Ξεκίνησε τη μεγάλη της πορεία λαμβάνοντας μέρος σε πολλές δημοφιλείς ταινίες, όπως Παπαφλέσσας το 1971 με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η μεγάλη της επιτυχία όμως, ήρθε το 1977 στην τηλεοπτική σειρά Οι Πανθέοι, από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, όπου ερμήνευσε το ρόλο της Μάρμως Πανθέου, μιας νεαρής συζύγου, με τη συνέχεια να είναι πάνω κάτω γνωστή.

Δε θα πιστεύετε, όμως, το ποια είναι η ηλικία της. Η Κάτια Δανδουλάκη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 1948, κάτι που σημαίνει πως σε ενάμιση μήνα περίπου θα κλείσει τα 74 της και... φυσικά δεν της φαίνεται καθόλου. Απεναντίας, μοιάζει ακόμη και για 15 χρόνια νεότερη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share