Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά»: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας είχε η Κάτια Δανδουλάκη με τον Μάριο Πλωρίτη!

Τεράστια διαφορά ηλικίας!

31 Μαρτίου 2022 10:35
«Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά»: Τόσα χρόνια διαφορά ηλικίας είχε η Κάτια Δανδουλάκη με τον Μάριο Πλωρίτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη μαζί με τον Μάριο Πλωρίτη υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια που πέρασαν από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από το 1996 είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, τα οποία δυστυχώς «λύθηκαν» με το θάνατο του δημοσιογράφου το 2006.

Δείτε επίσης: Η Κάτια Δανδουλάκη... τελειώνει οριστικά τον Πέτρο Φιλιππίδη (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι ήταν για χρόνια μαζί και πριν το γάμο του και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κάτιας Δανδουλάκη η κοινή του πορεία κράτησε περίπου 35 χρόνια.

Μάλιστα ο Μάριος Πλωρίτης είχε μεταφράσει και προσαρμόσει πολλά θεατρικά έργα στα οποία πρωταγωνίστησε η ίδια.

Δανδουλάκη Πλωρίτης

Αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας που είχαν μεταξύ τους, η οποία δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα στην κοινή τους ζωή.

Ο Μάριος Πλωρίτης είχε γεννηθεί το 1919 ενώ η γνωστή ηθοποιός το 1948, δηλαδή τους χώριζαν ηλικιακά 29 ολόκληρα χρόνια!

Άγριες Μέλισσες - Δανδουλάκη: «Όταν αποχώρησα από τη σειρά δεν χαιρέτησα τους συναδέλφους»

Για την αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες» στην αυλαία του δεύτερου κύκλου, δίχως ούτε ένα… αντίο, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι. Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία φέτος θα παρουσιάσει τον μονόλογο «Το καινούργιο παιδί» στο θέατρο Δανδουλάκη.

Πιο αναλυτικά, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω προλάβει να δω τις Άγριες Μέλισσες στον τρίτο τους κύκλο. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος έχω μια μελαγχολία τη στιγμή που φεύγω. Δεν αντέχω τους αποχωρισμούς. Για αυτό και δεν χαιρέτησα τα παιδιά ποτέ σαν να επρόκειτο να μην τους ξαναδώ».

«Έχασα τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σχεδόν όλους μαζί και μετά ευτυχώς, επειδή πάντα ήμουν άνθρωπος αγκαλίτσας, βρήκα την συγκίνηση πια στους φίλους μου».

«Δεν έκανα παιδιά και μου το έλεγε η μαμά μου. «Μην τα αγαπάς τόσο πολύ, δεν θα κάνεις». Τι ήταν να μου το λέει;» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός. «Λένε ότι όποιος αγαπάει πολύ τα παιδιά, δεν κάνει δικά του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share