Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σαν δυο σταγόνες: Αυτός ήταν ο πατέρας της Μπάγιας Αντωνοπούλου (photos)

Του είχε μεγάλη αδυναμία!

1 Απριλίου 2022 08:59
Σαν δυο σταγόνες: Αυτός ήταν ο πατέρας της Μπάγιας Αντωνοπούλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια, όμως η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν ξεχνάει ποτέ τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

Γονείς της είναι ο αείμνηστος γλύπτης και ενδυματολόγος Ρενέ Αντωνόπουλος και η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου, ενώ νονοί της είναι οι ηθοποιοί Βασίλης Μαυρομάτης και Λίλα Καφαντάρη.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της ήρθε πιο κοντά με τη μαμά της και πλέον συνεργάζονται και επαγγελματικά: «Η εταιρεία άνηκε στον μπαμπά, αλλά όταν “έφυγε” αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μητέρα μου σχεδιάζει τα ρούχα κι εγώ ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media. Σαφώς έχουμε και διαφωνίες, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός, χωρίς να έχουμε ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως στις οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω».

Η γνωστή δημοσιογράφος έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, κάτι το οποίο την στιγμάτισε. «Ο πατέρας μου ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, πολύ ευαίσθητος και καλλιτεχνική φύση. Θυμάμαι την απεριόριστη αγάπη και την τρυφερότητά του, το ότι ήξερε να σε κάνει με μια κουβέντα να νιώσεις καλά. Ήταν πολύ αισιόδοξος, αγαπούσε τη ζωή. Ήταν σωστός οικογενειάρχης και ως πατέρας δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μου. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν ο μεγαλύτερος φόβος που είχα από μικρή, ίσως γιατί ήταν σε μεγάλη ηλικία, όταν γεννήθηκα. Παρότι τον έχω ζήσει στο σπίτι μου, δεν νομίζω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να εξοικειωθεί με αυτόν. Πάντα θα υπάρχει το άγνωστο και ο πόνος που σου προκαλεί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά γι' αυτόν.

Δείτε φωτογραφίες:

πατέρας της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Ρενέ και Μπάγια

Ρενέ Αντωνόπουλος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share