Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του ηθοποιού - Με τι ασχολείται (photos)

Είναι πλέον 33 ετών!

29 Μαρτίου 2022 10:06
Στέλιος Μάινας: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του ηθοποιού - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα χρόνια της καριέρας του ο Στέλιος Μάινας έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με τη δουλειά του, καθώς κρατάει χαμηλό προφίλ σχετικά με τα προσωπικά του.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Κάτια Σπερελάκη από το 1988. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια και έχει αποκτήσει έναν γιο τον Σήφη που σήμερα είναι 33 ετών.

Δείτε επίσης: Ίδιος ο μπαμπάς του: Αυτός είναι ο 27χρονος γιος της Όλγας Τρέμη (photos)

Με δύο γονείς ηθοποιούς ο Σήφης Μάινας δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον καλλιτεχνικό χώρο, έτσι ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Τελειώνοντας το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School.

Ο ίδιος δε μοιάζει πολύ στον πατέρα του, καθώς έχει μούσι και πιο μποέμ εμφάνιση, ενώ παράλληλα είναι πολύ ψηλός με μακριά μαλλιά.

Ο Στέλιος Μάινας έχει σημειώσει στη συνέντευξή του στο bovary.gr για την σύζυγό του και το γάμο τους: «Με την Κάτια, τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί τριάντα δύο χρόνια. Για να έχει διάρκεια ένας γάμος, μια συνύπαρξη, πρέπει μονίμως να κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις κι εσύ και ο άλλος. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Να λειαίνεις οξύτητες και αντιθέσεις. Είναι η ίδια λογική για την επιβίωση μιας κοινωνίας. Με οξύνσεις δεν πας πουθενά, μένεις μόνος σου».

Δείτε φωτογραφίες:

Στέλιος Μάινας γιος

Άννα κουρή σήφης μάινας

Σήφης μάινας γονείς

Σήφης Μάινας

Σήφης Μάινας Στέλιος Σπερελάκη

Καλομοίρα: Ο γιος της έχει κληρονομήσει το ταλέντο της!

Η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά, τα δίδυμα Δημήτρη και Νίκο και την Αναστασία και ζουν ευτυχισμένοι στην Αμερική. Η τραγουδίστρια μέσα από την εμφάνισή της στο « Fame Story 2» το 2004, όπου αναδείχτηκε και η μεγάλη νικήτρια, απέκτησε πολλούς θαυμαστές με τους οποίους κρατάει επαφή μέσω των social media.

Θυμάστε τον Dima Bilan, που νίκησε στην Eurovision του 2008; - Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο ανταγωνιστής της Καλομοίρα

Συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητα με τα παιδιά της αλλά και πιο ιδιαίτερες καταστάσεις που την κάνουν χαρούμενη και περήφανη. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο γιος της Νίκος παίζει πιάνο μια γνωστή μελωδία του Μπετόβεν. Απ’ ότι φαίνεται, ο μικρός έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας του στη μουσική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share