Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου - Απίστευτη ομοιότητα

Οικογενειακή υπόθεση η ομορφιά

19 Μαρτίου 2022 20:16
Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου - Απίστευτη ομοιότητα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Αθηνά Οικονομάκου, είναι μία γυναίκα πολύ εντυπωσιακή και πολύ αγαπητή. Φαίνεται όμως, ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς εκτός από την ίδια και την μητέρα της, που είναι επίσης μία κούκλα, το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό της.

Ο λόγος για τον Νικήτα Οικονομάκο, ο οποίος είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος από την Αθηνά.

Μάλιστα, η ίδια διατηρεί καλές σχέσεις με τον αδερφό της, για τον οποίο είχε μιλήσει και σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά, μίλησε για την συνύπαρξη της με τον αδερφό της στα παιδικά της χρόνια:

"Παρόλο που έχουμε 7 χρόνια διαφορά, ήμασταν τρομερά ανταγωνιστικοί. Στα 15 16 του αδερφού μου ηρεμίσαμε. Υπήρχε τεράστια κόντρα. Μεγαλώνοντας το βλέπαμε σαν παιχνίδι. Ήταν σαν ρουτίνα για εμάς."

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Αθηνάς

Δείτε εδώ τον αδερφό της Αθηνάς

«Κόκκαλο» όλοι με την Αθηνά Οικονομάκου: Ο λόγος που δεν πήγε στο γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο ο πατέρας της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο δεν υπήρχε ένα βασικό πρόσωπο στην τελετή και αυτό ήταν ο πατέρας της.

Η ίδια, είχε αναφερθεί στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου για τον λόγο που ο πατέρας της απουσίαζε από τον γάμο της και, για να προλάβουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση, ήραν αρκετά σοβαρός, με την ηθοποιό να ετοιμάζει μια νέα αρχή.

Ο σοβαρός λόγος που έλειπε ο Διονύσης Οικονομάκος από το γάμο

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Υπήρχε κάποιος που θα ήθελες να είναι εκεί και δεν ήταν;

Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Σου στοίχισε η απουσία του;

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share