Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γεωργία Οικονομάκου: Αυτή είναι η κούκλα μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου

Είχε να μοιάσει η ηθοποιός...

16 Μαρτίου 2022 15:02
Γεωργία Οικονομάκου: Αυτή είναι η κούκλα μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς και μεταξύ των πιο όμορφων Ελληνίδων, με την ίδια να… έχει να μοιάσει, κάτι που έχουμε διαπιστώσει στις ελάχιστες, πλην κατατοπιστικές ως προς το θέμα αυτό, περιπτώσεις όπου μας έχει παρουσιάσει τους γονείς της.

Η ίδια, δείχνοντας έτοιμη αυτό τον καιρό για μια νέα αρχή, συνηθίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Γύθειο, περνώντας χρόνο μάλιστα εκεί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, έχοντας βρει εκεί έναν παράδεισο, όπως αυτός αποτυπώνεται στη Μάνη, τον τόπο καταγωγής.

Η εντυπωσιακή μητέρα της ηθοποιού

Όλοι μαζί περνούν όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν έχουν τέλος. Η Αθηνά, μάλιστα, ανεβάζει πάντοτε στα social media φωτογραφίες με μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους όλα όσα κάνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Σε μία από τις περιπτώσεις, λοιπόν, που πήγε για διακοπές με την οικογένειά της, μας έδειξε και τη μητέρα της. Η Γεωργία Οικονομάκου, όπως μας έχει φανερώσει και σε story της η Αθηνά, είναι πραγματικά εντυπωσιακή και πανέμορφη, ολόιδια με την κόρη της, με το μήλο να πέφτει… κάτω από τη μηλιά.

Αθηνά και Γεωργία Οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share