Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

«Κάθε φορά που χωρίζω…» - «Βόμβα» της Κατερίνας Καινούργιου μετά το τέλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

18 Μαρτίου 2022 08:49
«Κάθε φορά που χωρίζω…» - «Βόμβα» της Κατερίνας Καινούργιου μετά το τέλος με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να μιλά με αυτοσαρκαστικό τρόπο για την προσωπική της ζωή, δείχνοντας να μην έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει, αποκαλύπτοντας το τι της λέει ένα αγαπημένο της πρόσωπο στις δύσκολες στιγμές, όταν αναγκάζεται να χωρίσει.

Η παρουσιάστρια του Alpha που συχνά αναφέρεται στον πατέρα της καθώς τον λατρεύει αποκάλυψε την συμβουλή που τις δίνει όταν φεύγει από μία σχέση και δεν είναι καλά.

«Καλά μου θυμίζει τον πατέρα μου. Κάθε φορά που πέφτω για κάποιον στα πατώματα, μου λέει “έλα εδώ ρε. Να βρεις έναν σαν τον μπαμπά σου”», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, τη στιγμή που ο Φίλιππος Τσαγκρίδης χαμογελά ξανά.

Η νέα αρχή στη ζωή της παρουσιάστριας

Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τον χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να έχει αφήσει πίσω της την ιστορία αυτή και να χαράζει μια νέα πορεία στα προσωπικά της.

Πολύ πιο ώριμη, και σαφώς πιο κατασταλαγμένη, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πάλι το σύγχρονο εκείνο κορίτσι που απολάμβανε όπως άλλοτε να βγαίνει, να ταξιδεύει, να διασκεδάζει, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στα επαγγελματικά της και απολαμβάνοντας περισσότερο την επιτυχία της πρωτιάς που σημειώνει η «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια, με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, δεν δίστασε να παραδεχτεί αρκετές φορές δημόσια στον αέρα της εκπομπής της… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share