Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Στο φως ο άγνωστος έρωτας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

13 Μαρτίου 2022 09:23
«Βόμβα» από τον Σπύρο Μπιμπίλα: Στο φως ο άγνωστος έρωτας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου έκανε μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Επίσης, σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη!

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε μεταξύ άλλων πως όταν ήταν μικρός κοιμόταν με τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάτω από το μαξιλάρι του.

«Είχα πολύ μεγάλο έρωτα για την Αλίκη. Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της κάτω από το μαξιλάρι μου. Δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω πολύ. Δεν πρόλαβα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το είχα γράψει και σε έκθεση στο δημοτικό ότι την αγαπάω περισσότερο από τους γονείς μου και οι δάσκαλοι τους είχαν πει ότι έχω πρόβλημα. Το είχα πει θυμάμαι στην Αλίκη και γελούσε» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπυρός Μπιμπίλας και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τέλος, ερωτηθείς, για το αν έχει μετανιώσει για κάποια δουλειά, δήλωσε: «Ναι, έχω μετανιώσει. Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα, χωρίς να μου αρέσουν. Ήθελα να είμαι άνετος οικονομικά, επομένως έπρεπε να το κάνω κι αυτό».

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο όρος που έθεσε στην παραγωγή του «The Crown» – «Τους είπα ότι δεν θα πάω»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά «The Crown» όπου θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» για το πώς βρέθηκε να συμμετέχει στην σειρά ενώ αποκάλυψε και τον όρο που έθεσε στην παραγωγή.

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Βρε Δημητράκη, κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε μία κλήση από την casting director, η οποία του πρότεινε να κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο του Γιάννη Λάτση.

Μπιμπίλας The Crown

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα! Από την οντισιόν πέρασαν 27 άτομα και διάλεξαν εμένα. Είπα πως αν με επιλέξουν, θα πρέπει να έρθει και βοηθός μαζί μου για να συνεννοηθώ, γιατί τα αγγλικά μου είναι του τουρίστα».

Η παραγωγή, εξαιτίας του κορωνοϊού αρνήθηκε αρχικά όμως τους δήλωσε πως θα αρνηθεί το ρόλο κι έτσι… υπέκυψαν στο αίτημα του.

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές»

«Προσέχω πάντα τι λέω, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Συχνά εμφανίζομαι παντού, γιατί και πολλές δουλειές κάνω και σε πολλά είμαι ανακατεμένος. Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα με την μπουνιά στο χέρι, μπορείς και με συνεννόηση. Το σωματείο βοηθάει τους εργαζόμενους μίας ομάδας και νιώθω άσχημα όταν κάποιος δεν θέλει να είναι σε αυτό», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο ότι με συμπαθούν. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα για το καλό των ηθοποιών και έτρεχα να βρω λύσεις για κάθε πρόβλημα, ήρθαν και γράφτηκαν ξανά όλοι οι ηθοποιοί.

«Ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του ρόλου»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να είναι «πρώτο όνομα». «Υπάρχουν άτομα που έχουν άγχος με αυτό. Ποτέ δεν κοίταξα το μέγεθος του ρόλου. Έπαιξα ρολίσκους, που έμειναν ανεξίτηλοι στη μνήμη, και ρόλους σημαντικούς. Παίζεις μικρούς και μεγάλους ρόλους, παίζεις τα πάντα, όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα. Είχα παίξει μία γκέισα στην «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι, την Κασσάνδρα στον «Αγαμέμνονα». Έχω κάνει πολλές τραβεστί και παράλληλα έχω παίξει και κάτι βαρύμαγκες» τόνισε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share