Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη-σοκ Σπύρου Μπιμπίλα για Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη!

Αποφασίζεται πλέον το μέλλον τους

11 Μαρτίου 2022 11:39
Αποκάλυψη-σοκ Σπύρου Μπιμπίλα για Χαϊκάλη, Κιμούλη και Φιλιππίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους Γιώργο Κιμούλη, Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) συνεδριάζει για να αποφασίσει για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό», η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους. Η τελευταία πράξη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση. Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση. Ωστόσο, δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως το Διοικητικό Συμβούλιο δεν γνωρίζει ακόμα την πρόταση του Πειθαρχικού και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει τι ακριβώς θα συμβεί. Επίσης, τόνισε πως η συνέλευση μπορεί να αποφασίσει για κάποιον οριστική διαγραφή από το Συμβούλιο και για κάποιον άλλον όχι.

Σπύρος Μπιμπίλας: Αυτό είναι το ποσό που ζητάει για κάθε φορά που θα βγαίνει σε εκπομπή on air

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy day και έκανε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Με την ευκαιρία διάβασε εδώ τον όρο που έθεσε στην παραγωγή του «The Crown».

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Επειδή καταναλώνω πάρα πολύ χρόνο για τις εκπομπές όλων των καναλιών αποφάσισα, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτό και αν θα το κάνουν, παρακαλώ πάρα πολύ όλες τις εκπομπές και όλα τα κανάλια, κάθε φορά που θα βγαίνω και θα καταναλώνω τόσο χρόνο, δε μιλάω για τώρα που βρήκα κάμερες μπροστά μου, να βάζουν ένα μικρό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα, να βάζουν το ελάχιστο ποσό των 200 ευρώ που καθόμαστε με τις ώρες στα skype»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share