Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά της

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου...»

7 Μαρτίου 2022 20:59
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πρόκειται για τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν είναι πλέον μόνη της! Φωτογραφία

Πλέον, η ζωή της έχει μπει ξανά στους ρυθμούς της κανονικότητας με την ίδια να αποδεικνύεται «σκληρή μαχήτρια» της ζωής. Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα (7/3), η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τα γενέθλιά της και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους στο Instagram και παράλληλα να στείλει και το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τη συνόδευσε γράφοντας: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».

ιωαννα-παλιοσπυρου-νοσοκομειο

Χωρίς τη μάσκα η Ιωάννα Πλαιοσπύρου!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συνεχίζει να δίνει αγώνα για να επουλωθούν τα εγκαύματα που έχει στο σώμα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες ότι θα αφαιρέσει τη μάσκα της αρκεί να νιώσει έτοιμη γι’ αυτό. Πρόσφατα ανέφερε ότι δεν έχει περάσει ποτέ κρίση πανικού, ενώ σχετικά με την αυτοπεποίθησή της, αναφέρει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της φροντίζουν να είναι στα ύψη, ακόμα κι όταν εκείνη χάνει το κουράγιο της.

Όσο για αν θα έρθει ποτέ η ώρα που θα βγάλει τη μάσκα, απαντά: “Ναι, θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω”.

Η ίδια λοιπόν ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τη γυμναστική που κάνει με τη γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου και στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται να μη φορά τη μάσκα της και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share