Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βγάζει τη μάσκα! «Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα...» (photo)

Η φωτογραφία με το τραύμα μετά την επέμβαση

21 Φεβρουαρίου 2022 10:47
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βγάζει τη μάσκα! «Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαντήσεις για την πορεία της υγείας της έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε followers της στο Instagram. Σε ερώτηση πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φοράει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της η Ιωάννα απάντησε πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Παράλληλα, δείτε εδώ τη συγκλονιστική φωτογραφία μετά το 10ο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

«Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω», είπε ενώ συμπλήρωσε ότι έως σήμερα η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη, χάρη στους ανθρώπους που είναι γύρω της, και κατέληξε: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο. Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ “δύσκολο” για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα».

Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Θα μας δείξεις ξανά το πρόσωπό σου και τις διαδικασίες που περνάς», τη ρώτησαν με εκείνη να απαντάει: «Θα θέλατε; Θα το έκανα μόνο αν πίστευα πως θα βοηθούσα κάποιους μέσα από τη διαδικασία αποκατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Όμως δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν».

Όσο για το αν θα ήθελε η ιστορία της να γίνει ταινία εκείνη είπε: «Δεν θα είχα αντίρρηση γιατί καταλαβαίνω πως μέσα από τα πραγματικά γεγονότα της ζωής προκύπτουν μηνύματα και αξίες που πολλοί άνθρωποι τα χρειάζονται». Ενώ αποκάλυψε πως σε δύο χρόνια θα μπορεί να βγει στον ήλιο φορώντας πάντα αντηλιακό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share