Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Σωτήρης Σεφερλής: Ποιος ήταν ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή και πεθερός της Έλενας Τσαβαλιά!

Τον λάτρευαν και οι δύο

28 Φεβρουαρίου 2022 12:16
Σωτήρης Σεφερλής: Ποιος ήταν ο πατέρας του Μάρκου Σεφερλή και πεθερός της Έλενας Τσαβαλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή του ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο θάνατος του πατέρα του, Σωτήρη, για τον οποίο είχε μιλήσει πρώτη φορά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δύσκολα έχω περάσει στην ζωή μου, όπως όλοι μας. Μακριά όμως από την κατάθλιψη και τα φάρμακα. Το χιούμορ είναι η ασπίδα μου. Είχε πεθάνει, ας πούμε, ο πατέρας μου και το ίδιο βράδυ εμφανίστηκα στο θέατρο. Την επόμενη μέρα ήταν η κηδεία και έλεγα αστεία στον κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε στον πατέρα του και εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι πέθανε. «Είμαι καλεσμένος σε δική σου εκπομπή και χορεύω με τη Βογιατζάκη το «Shake it» του Ρουβά. Με ενημερώνουν ότι πρέπει να παω στο νοσοκομείο γιατί ο μπαμπάς μου δεν είναι καλά. Με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον προλαβαίνω. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν. Παθαίνω σοκ και εκείνη την ώρα έκανα πλάκα στο συνεργάτη σου. Πληγώθηκα, στεναχωρήθηκα αλλά αντέδρασα έτσι. Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν πολύ καλή. Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έδιναν χρήματα και όταν ερχόταν να με δει, πάντα έκλαιγε γιατί καταλάβαινε ότι το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share