Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Δύσκολες ώρες!

22 Φεβρουαρίου 2022 09:02
Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως είναι γνωστό, η Άβα Γαλανοπούλου πέρασε δύσκολες στιγμές και πλέον έχει επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

«Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σα να μου έσπαγαν τα κόκαλα… Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι… Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο», είχε εξομολογηθεί στον Βασίλη Μπουζιώτη στη Real Life.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στους «Δύο Ξένους» είχε μια δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της, με αποτέλεσμα να φτάσει να ζυγίζει 48 κιλά και να είναι στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Δείτε παρακάτω την ηθοποιό στη τελευταία δημόσια εμφάνισή της:

Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία

Αποκάλυψη για την Άβα Γαλανοπούλου: Γι' αυτό δεν έκανε ποτέ παιδιά!

Η Άβα Γαλανοπούλου έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν πριν 2 χρόνια.

Η ηθοποιός έχει μια δική της αντίληψη για τον γάμο. «Γιατί, άλλωστε, γίνονταν γάμοι; Έφευγε η έρημη η κόρη από τον πατέρα και έπρεπε να βρουν ποιος θα τη θρέψει. Σκέτη βαρβαρότητα! Βέβαια, όταν βγήκε η γυναίκα στην παραγωγή, άλλαξε το σκηνικό. Η γυναίκα πλέον δουλεύει, άρα χωρίζει και ευκολότερα, γιατί δεν σκέφτεται πώς ή ποιος θα τη ζήσει. Γι' αυτό και βλέπετε πάρα πολλές μαμάδες που επιλέγουν ένα σύντροφο για να κάνουν παιδί και μετά ο καθένας επιλέγει το δρόμο του», εξήγησε στο You και συνέχισε:

«Όχι. Και δεν ήθελα ποτέ παιδί. Αμαρτία, βέβαια, που το λέω. Το παιδί θέλει αφοσίωση κατ' εμέ, γί' αυτό και δεν έκανα. Επέλεξα τη δουλειά μου. Δεν το μετανιώνω. Ευτυχώς, έχω ανιψιές που χαίρομαι και τις αγαπώ πάρα πολύ. θυμώνω βλέποντας ανθρώπους να μην είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς κι όμως να κάνουν παιδιά. Λένε κάποιοι «για να έχεις κάποιον να σου δώσει ένα ποτήρι νερό». Ας πάρουν τότε μια νοσοκόμα»

 Αποκάλυψη για την Άβα Γαλανοπούλου: Γι' αυτό δεν έκανε ποτέ παιδιά!

Άβα Γαλανοπούλου: Σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς...

Η Άβα Γαλανοπούλου σοκάρει για το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου! Αυτό είναι το περιστατικό που κανείς δε γνώριζε...

Η γνωστή ηθοποιός είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, μετά τη συνεργασία τους σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Mega, «Δύο Ξένους». Ο θάνατός του ήρθε να σοκάρει την Άβα Γαλανοπούλου, η οποία εξομολογήθηκε τι συνέβη τη μέρα της δολοφονίας του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρει πως άκουσε την είδηση αλλά ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό το όνομά του ηθοποιού που δολοφονήθηκε. Η συνέχεια είναι ανατριχιαστική... διαβάστε την συνεχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share